Beşiktaş - Galatasaray maçı zirvesi

Sitemizdeki sorunlar sebebiyle, başlığını açmış olduğumuz maç zirvesi sekteye uğramıştı.
Konuya dair yazıyı site takipçileri hatırlar, gssözlük ekibi ile beraber nevizade aslanım'da izlemek istiyorduk maçı. Ve tüm aksaklıklara rağmen küçük bir ekiple bugün orada olmaya karar verdik.

saat 18.45
Nevizade - Aslanım

05353653232 - Savaş
05554146388 - Şamil

Ayıp ya...

Onur:
ortam nasıldı Yiğit Aslanım´da
yiqit-_-@hotmail.com:
çok güzeldi abi
yiqit-_-@hotmail.com:
ama çok pis içtiler
Onur:
sen ne içtin
Onur:
Şamil de içmemiştir
yiqit-_-@hotmail.com:
Şamil abi içmedi sanırsam
yiqit-_-@hotmail.com:
kahve filan içti o
Onur:
evet, Şamil alkol almıyor
yiqit-_-@hotmail.com:
ben hiç birşey içmedim
Onur:
paran mı yoktu da içmedin
Onur:
insan bir kola ısmarlatırdı kendine
yiqit-_-@hotmail.com:
ya abi ben utanırım öyle söylemeye
yiqit-_-@hotmail.com:
aslında susadım ama olsun ortam güzeldi

Yiğit naptın abicim sen ya niye söylemedin ? Harbi moral sıfır oldu benim şu an :(

Yiğit tam dayaklıksın bir daha ki maçta kaç benden. İnsan söylemezmi abi bana bi bira veya her neyse ısmarlarmısınız diye. Çok kızdım çokkk.

Ortalık biraz şenlensin, biraz da ders olsun diye kayıtlara "ufak" bir ekleme yapmıştım. : ) Zaten böyle bir durum gerçekten olsa, Yiğit´in rahatsız olacağını düşünerek yazmazdım.

Masada bir genç ısrarla içecek dahi istemiyorsa, parasının olmama "ihtimalini" gözardı etmemeliydiniz diyerek yazdım ama Sühan´ın sorduğunu bilmiyordum. Tecrübe farkı bu olsa gerek. : )

Gsbasket ailesi ile yaşadığım en güzel organizasyondu,
ilk beşiktaş maçı, bir çeyrek finalde.

Dün yaşanılan ise ikinci sıradan giriş yaptı sanırım bir çoğumuzun hatıratlarına,
teşekkürler tüm katılımcılara..

Onur Yavuz' Alıntı:
Ortalık biraz şenlensin, biraz da ders olsun diye kayıtlara "ufak" bir ekleme yapmıştım. : ) Zaten böyle bir durum gerçekten olsa, Yiğit´in rahatsız olacağını düşünerek yazmazdım.

Masada bir genç ısrarla içecek dahi istemiyorsa, parasının olmama "ihtimalini" gözardı etmemeliydiniz diyerek yazdım ama Sühan´ın sorduğunu bilmiyordum. Tecrübe farkı bu olsa gerek. : )
Abi yarım saat 50lilikle 70lik arasındaki farkını anlamaya çalıştım gerisinde de susamadım.Zaten kola,kavhe,çay sevmiyorum,bira da içmediğime göre bişey içmedim.

hahahahahaha Onur Yavuz'un hayal dünyası beni kopardı ya : )))))

Yiğit gelişimde hatırlat şu lafın için sana en helalinden 3 bira :D:D:D

Bence güzel organizasyondu. Sabah fazla yazamadım. GS Sözlük de yazılarını zevkle okuduğum Hagi (ki kendisi GS basket üyesi ayrıca Fatih Güler) Uzun zamandır yazılarına ara veren Haldunustunelinsactokasi ile de yazılarından bizi mahrum etmemesi için konuşma fırsatı buldum. Yamakasi ile de tanıştım şans eseri. Bunun dışında Deniz ,Yiğit, Savaş ve Şamil dışında ilk defa görüştüğüm ve tanımtaktan mutlu olduğum Alen Hekimbaş ile de tanıştım. Güzel ve kalabalık bir organizasyondu. Bir dahaki organizasyonda bulunduğumuz katın tamamının dolacağını düşünüyorum. O potansiyeli gördüm çünkü. Org.'u da emeği geçenlere başta Savaş Karadağ olmak üzere teşekkür ediyorum.

Sühan Cem' Alıntı:
Bence güzel organizasyondu. Sabah fazla yazamadım. GS Sözlük de yazılarını zevkle okuduğum Hagi (ki kendisi GS basket üyesi ayrıca Fatih Güler) Uzun zamandır yazılarına ara veren Haldunustunelinsactokasi ile de yazılarından bizi mahrum etmemesi için konuşma fırsatı buldum. Yamakasi ile de tanıştım şans eseri. Bunun dışında Deniz ,Yiğit, Savaş ve Şamil dışında ilk defa görüştüğüm ve tanımtaktan mutlu olduğum Alen Hekimbaş ile de tanıştım. Güzel ve kalabalık bir organizasyondu. Bir dahaki organizasyonda bulunduğumuz katın tamamının dolacağını düşünüyorum. O potansiyeli gördüm çünkü. Org.'u da emeği geçenlere başta Savaş Karadağ olmak üzere teşekkür ediyorum.

Ben seni çok sevdim abi.. dün dediğim gibi beklediğim Sühan abi biraz daha farklı biriydi.. yaş olarak 50'nin üstünde biraz çekilmez bir adam olarak düşünüyordum seni.. )) tanıştığımıza çok memnun oldum maçlarda tekrar görüşürüz abi..

Bizim birde bir resim hikayemiz vardı.. hani şu bilmem kaç dafa çekilmeye çalışılan sonra zar zor çekilen.. ne oldu ona?

Burak Barut' Alıntı:
Ooo Alen adamdır :) Özlettin be birader kendini nerelerdesin ?

Görüyorsun nevizadelerde dolanıyorum.. sen görmeyeli alkole verdim kendimi kanka :) iyidir aynı şekilde, biraz pasif kullanıcı olma durumu var, takip ediyorum yinede.. ne zaman geliyorsun istanbula?