Bi Basketbol sorum var :)

Soru su mesela son saniyelerde oyuncular orta sahalardan falan sallıyo ya işte onlar istatisliklere geçiyomu 3 sayı istatisliklerine mesela ?

nerden aklıma geldi bugun fener-darüşafaka maçında böyle bişey dediler çok düşündüm ama ne bilim bulamadım sitedeki engin basketbol bilgisine sahip büyüklerimden ve kucuklerimden yardım bekliyorum :)

kempes89' Alıntı:
Soru su mesela son saniyelerde oyuncular orta sahalardan falan sallıyo ya işte onlar istatisliklere geçiyomu 3 sayı istatisliklerine mesela ?

nerden aklıma geldi bugun fener-darüşafaka maçında böyle bişey dediler çok düşündüm ama ne bilim bulamadım sitedeki engin basketbol bilgisine sahip büyüklerimden ve kucuklerimden yardım bekliyorum :)

Tabi ki geçiyor. İstatistiklere geçmeyen bir atış sayı olunca skorboard a da etki etmezdi . Öyle düşün ....

Haklısın Arda abi.Senin söylediğin cok daha mantıklıda.Ama öyleyse amerikalılar bunları sallamaz die düşünmüstüm.Demek o kadarda yüssüz değillermiş :p

Arman senin dediğin maç; Fenerbahçe-Darüşaffaka maçında,
3. Çeyrek'in sonunda Kelvin Gibbs son anda Kendi potası altından Fenerbahçe potasına tek eliyle salladı ve çemberin yanına vurdu az kalsın sayı oluyordu...
Herhalde bahsettiğin maç oydu ;) ;) ;)

Benimde aklıma şu geldi: Son saniyede top birinin elinde patladı ne şut attı nede pas verebildi ozman top kaybı yazılıyor mu??