Bir cinayet vakası

Bir cinayet vakasi:
Unlu zatin oglu kirmizi isikta durmadan geciyor, pesine takilan ekipten kurtulmak için hizlanirken ilerde unlu bir sanatciya carpiyor. Ağır yarali olarak hastaneye kaldirilan sanatci 6 gun sonra ölüyor. Karakola goturulen delikanliya polislerin ehliyet sormamasi sanatcinin esinin dikkatini cekiyor. Polislere hatirlattiginda: Siz ukalalik etmeyin biz ne yapacagimizi biliriz, gibi bir cevap aliyor. Kazadan sonra belediye arazozleri kazanin oldugu mahalleye gidip caddeyi bastan asagi yikiyor ve 35 metrelik fren izini tamamen siliyorlar. Delikanliya kazadan sonra, uc ay once verilmis gibi ehliyet duzenleniyor. Sanatcinin kocasi hakime cocugun ehliyeti olmadigini, duzmece ehliyet verildigini soylediginde adam: Ne siz koskoca belediye baskanina sahtecilikle mi sucluyorsunuz, diye azar isitiyor. Olayi goren taniklarin hepsi tehdit edilip korkutuluyor. Sanatcinin kocasi aile meclisini topluyor. Bakiyorlar ki polis, adalet, belediye hep birlikte olmus uzerlerine geliyor. Mecburen olayin pesini birakiyorlar. Sonucta mahkeme trafik canavari genci 3 ay hapse mahkum ediyor. O da 1998' in fiyatiyla 540 bin lira cezaya cevriliyor. Sen sag, ben selamet; guzide sanatci Sevim Tanurek gitti gider. Bu olayi Sevim Tanurek'in esi, Emin Colasan'a yukaridaki satirlarla anlatmis

Sozu gecen katil delikanli Istanbul'un o zamanki belediye baskani Recep Tayyip Erdogan'in oglu...

abıcım tek kelımeyle YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH bu adam bızım basbakanımız yazık bee mılletımız nıe kanıo bunlara anlamıorum tekrar tekrar yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yazıklar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

abı ben bunu da anlıyamıyorum bu adam basbakan su anda eskı basbakanımız mesut yılma zyuce dıvanlarda dolanıp duruo herkes once kendıne bakmalı dı mı recep tayyıp bey..

koch' Alıntı:
Ya abi merak ediyorum Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti nasıl bu hale geliyor. :( :(

birileri Atatürk'e hakaretten hapis cezası almıştı.Aynı kişi Hizbullah Liderleri önünde diz çökmedimi?Geçmişteki olaylar çabuk unutuluyor.

Barış Yarar' Alıntı:
koch' Alıntı:
Ya abi merak ediyorum Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti nasıl bu hale geliyor. :( :(

birileri Atatürk'e hakaretten hapis cezası almıştı.Aynı kişi Hizbullah Liderleri önünde diz çökmedimi?Geçmişteki olaylar çabuk unutuluyor.
ATATÜRK'e hakaret ettiği yetmediği gibi onun kurduğu Rejime bile karşı olan bir adam ve onun iktidarından ne beklenebilir ki....

aynen abı ya secen utansın..bu admın yuzde 35 aldıgı aklıma geldıkce yazık ulkemıze dıorum ama merak etmeyın bı daha kı seneden sonra oy vermeye baslıorum benım oyum herseyı degıstırebılır..oyum galatasaraylı olan sıyası lıdere..partı martı bılmem ben hangısı fanatık galatasaraylıysa o ıkı ıhtımal var ya mustafa sarıgul yada mesut yılmaz..
GALATASARAYLI BASBAKAN ISTIORUZ....

Bu adama da partisine de uyuz oluyorum.Bir kere eşi Türkiye'yi rezil ediyor.Suriye'nin devlet başkanının eşi bile çağdaş giyinirken bizim first lady'mizin suratı zor gözüküyor.Ya hadi onu geçtik çağdaş İslam kıyafetleri vardır,ama kadında o da yok.Sonra da laik devletiz filan diyoruz. :(

Ya anlamadığın bahsi geçilen çoğu yerde fikirlerine ve ilkelerine katılan kişilerin oranı nerelerdeyse yerlerde sürünürken nasıl başta olabiliyorlar.Ahh ah benim ülkem...

Yakında o da olur bu millet ne zaman ne yapacağını çok iyi bilir....
Vezir de yapar REZİL de onun da zaman Gelecek Waıt and See....

Önemli olan başımıza vezir yaptığımızda bizi rezil etmeyecek olanını seçebilmemiz.Aziz Nesinin her olayda haklı çıkmasına üzülüyorum(% de olayı) ve şu sözün doğruluğuna sonuna kadar inanıyorum"HER ULUS HAKETTİĞİ ŞEKİLDE YÖNETİLİR".Eğitimsiz ve sürü mantığıyla hareket eden insanlarımızın sayısı aydın,entellektüel ve düşünebilen kişilerin sayısından fazla olduğu sürece ne yazıkki bu kaderimiz değişmeyecek. Bir diğer ve en rahatsız edici kesimde kendini bu iki grup arasında sıkışmış bulanlar.Kısaca entel diye tanımlanan bu kesim çoğu kişi tarafından entellektülin bir kısaltması zannedilip hataya düşülüyor.Oysa onlar tamamen farklı bir gruptur ve tamamen özentiden oluşurlar.

(Açtırmayın bana bu konuyu sinirleniyorum)