Hepiniz davetlimizsiniz..
Esra Uzun 1 2 Haz 2011 #1 Hepiniz davetlimizsiniz.. Ekli dosyalar IMG_6570 (Large).JPG 61.8 KB · Görüntüleme: 77
B Barış Şişman 0 2 Haz 2011 #3 Demek sonunda oldu ha. : ) Hayırlı olsun Esra, şimdiden mutluluklar dilerim. Ş.Saadet Ünal' Alıntı: Hayırlı olsun ya, çok sevindim sizin adınıza. Darısı başıma Genişletmek için tıkla ... Ne o Saadet, evde kalırım diye mi bu korku/acele?
Demek sonunda oldu ha. : ) Hayırlı olsun Esra, şimdiden mutluluklar dilerim. Ş.Saadet Ünal' Alıntı: Hayırlı olsun ya, çok sevindim sizin adınıza. Darısı başıma Genişletmek için tıkla ... Ne o Saadet, evde kalırım diye mi bu korku/acele?
Esra Uzun 1 2 Haz 2011 #9 Sağolun arkadaşlar dilekleriniz için, darısı forumun bekarlarının başına...
Kamil Sarper Özsefer 0 2 Haz 2011 #12 Mutluluklar dilerim. Sakın başbakanın dediğine inanmayın ideal sayı 2 dir.
Onur Yavuz 1 2 Haz 2011 #15 GSBasket´in böylesine güzel bir olaya aracı olması çok güzel bir şey. Mutluluğunuzun bir ömür boyu sürmesi dileğiyle...
GSBasket´in böylesine güzel bir olaya aracı olması çok güzel bir şey. Mutluluğunuzun bir ömür boyu sürmesi dileğiyle...
Yiğit Mustafa Çelebi 0 3 Haz 2011 #18 Bakın şimdiden söylüyorum forumda kavga etmek yok Ömür boyu mutluluklar diliyorum.