BJK soyunma odasinda zafer sonrasi yaşanan tatsızlık...

Fenerbahçe'yi evinde 4-3'lük skorla geçen Beşiktaş'da soyunma odasında tatsız anlar yaşandı. Son 20 dakika Beşiktaş kalesini koruyan Pancu, 4.golü atan Koray'ın üstüne yürüdü. Olayı araya giren arkadaşları büyümeden önledi.

Pancu'nun, Koray'a:

- "Hani gol atan kaleyeydi? Neden gol attıktan sonra kaleye geçmedin. Bi tane de ben çakacaktım90+5de!" diye çıkıştığı öğrenildi.

Olayla ilgili açıklama yapan Teknik Direktör Rıza Çalımbay: "Olmaması gereken bir hadise. Her ailede böyle şeyler olur. Bu tip olayların önüne geçmek için bir takım düşüncelerimiz var. Bundan sonra Fener maçlarında ya dönüşümlü kalecilik sistemi getireceğiz yani herkes 10 dakika kalede duracak. Veya Fener maçlarına kalecisiz çıkmayı da düşünebiliriz" şeklinde konuştu.

Maçtan Notlar:

Maçın 90+4üncü dakikasında ilginç bir gelişme yaşandı. Kalede durmaktan sıkılan Gabriel Daniel Pancu:

-"Kaleci oyuncuyummm,kaleci oyuncuyuuuuum."

diye bağırarak Fener sahasına doğru hücuma geçti. Fekat arkadaşları "Ayıp olur karşı takım zati zayıf. Çıkma" diye onu kaleye geri gönderdiler.

Alıntı : Önder Başkan :eek:key
 
duyumlara göre, sezon sonu kiralik olan Rüstü'yü Barcelonaya geri verecek olan fenerbahce Pancu'yu transfer etmek icin girisimlere baslamis, ama Barcelonada ne yapalim rüstü'yü diyip, Pancu icin tam 15 milyon $ gözden cikarmis... :D
 
Adamlar bir maç için forma üretmişler. Bu cuma satışa sunulacakmış.
"Kadıköy Panteri - Pancu - 1"

Ayrıca "İstanbul Hatırası 3-4"
:)
 

Üst