Blog İçin Yardım

Arkadaslar bildiginiz gibi benim basketbol blogum var daha cok nba blogu bu blog. Benim bir de domainli 2. bir blogum var. Ancak baska bi site'de de yazıyorum. Serbest Atıs'a yetisemiyorum oncelikle avrupa liglerine takip eden ne bileyim ingiltere , italya, ispanya avrupa maclarını yazacak biri lazım. Bir de bizim macımız dahil tr de ki macları yazacak yani bana en az 2 kisi lazım. Ben yardımcı olurum diyenler olursa benle irtibata geciniz sizi yazar olarak ekleyeyim. Umarım yardımcı olan cıkar. :S

Valla Nilay Abla,ben Avrupa'da her hafta düzenli olarak Eldo Basket Napoli takımının maçlarını takip ediyorum.Müthiş fark yiyorlar çok ilgimi çekiyor.Blogunda bu takım için ayrı bi yer açarsan oranın yazarlığına talip olurum :) .

Futbolu kast etmistim. :)

Selim Aktepe' Alıntı:
Valla Nilay Abla,ben Avrupa'da her hafta düzenli olarak Eldo Basket Napoli takımının maçlarını takip ediyorum.Müthiş fark yiyorlar çok ilgimi çekiyor.Blogunda bu takım için ayrı bi yer açarsan oranın yazarlığına talip olurum :) .

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Futbolu kast etmistim. :)

[quote="Selim Aktepe":8t4jv9cz]Valla Nilay Abla,ben Avrupa'da her hafta düzenli olarak Eldo Basket Napoli takımının maçlarını takip ediyorum.Müthiş fark yiyorlar çok ilgimi çekiyor.Blogunda bu takım için ayrı bi yer açarsan oranın yazarlığına talip olurum :) .
[/quote:8t4jv9cz]

Hee o zaman başka:)...

Martos Napoli konusunda bence yazılacak pek birşey yok. Sonuçta kulüp vergi borçları yüzünden iflas aşamasına geldi ve maddi kriz yüzünden tüm önemli oyuncularının sözleşmelerini feshederek genç takım oyuncuları ile lige devam ediyorlar. Ligden çekilmek yerine bu şekilde mücadele etmeyi uygun gördüler, yani o farklı skorlar normal bir lig maçı değilde, A takım ile genç takım karşılaşması gibi düşünülsün öncelikle. Yinede birşeyler karalarım diyorsanız siz bilirsiniz tabiki..

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Ama arzu edersen bAsketbol bloguna olabilir zira benim avrupa basketbol bilgim nba kadar degil.:)

Aslında ben bu sitenin basketbol konusunda en az bilgililerinden biriyimdir.Açıkça söylemem gerekirse son 2-3 senedir basketbolla ilgileniyorum.Fakat futbol konusunda iddialıyımdır.Eğer sen de kabul edersen futbol ile ilgili konularda yardım edebilirim:).

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Martos Napoli konusunda bence yazılacak pek birşey yok. Sonuçta kulüp vergi borçları yüzünden iflas aşamasına geldi ve maddi kriz yüzünden tüm önemli oyuncularının sözleşmelerini feshederek genç takım oyuncuları ile lige devam ediyorlar. Ligden çekilmek yerine bu şekilde mücadele etmeyi uygun gördüler, yani o farklı skorlar normal bir lig maçı değilde, A takım ile genç takım karşılaşması gibi düşünülsün öncelikle. Yinede birşeyler karalarım diyorsanız siz bilirsiniz tabiki..

Evet sonuçlar normal aslında bulundukları durum açısından bakarsak olaya.Ligden çekilirlerse de seneye 2.ligden daha da alt bir ligde başlamak zorunda kalacaklarmış sezona.Ama 90-100 farklı skorlar insanın dikkatini çekiyor.