BSL 17. Hafta | Manisa Büyükşehir Belediyespor 80-83 Galatasaray Ekmas

McCormack hakikaten savunmada felaket. gelmeden önce de kendisi için savunmada delik deniyordu ama bu kadarını hayal etmemiştim. hücumda aşırı dominant savunmada da bir o kadar delik. Hoş, tam paket olsa şuan zirve kovalayan EL takımlarında oynuyor olurdu. Bence 0 yazılan bir deplasmandı galibiyet ile döndük. Hakan Demir çok iyi gelmiş Manisa'ya, bu deplasmandan rakiplerimiz çıkamaz mesela Beşiktaş mokoko.
Geçen hafta kazansak ittir kaktır bir şekil ligdeki kötü gidişatı düzeltmiş, Manisa maçıyla beraber 5 maçlık galibiyet serisi yapmış olacaktık. Neyse, dert oldu durduk yere. pff.
 
Takım iyi oynamadı ama çok iyi mücadele etti. Hakemler kötü maç yönetti. Manisa da özellikle Paco ve Rusella çok kötü yüzdeli şut attı. Kazandık. En azından ligin sonunda kabus görmeyiz diyebilirim.
 
Beşiktaş hem sinerji hem de verimlilik üzerinden fersah fersah önümüzde. En azından şu aşamada aramızda bir rekabet doğmadı, doğması da bizden kaynaklı mucizelere bağlı olur.
Bjk nin kısaları oyuna çok iyi hükmediyor. Sorumluluk alıyor. Özellikle maç sonunu çok iyi oynuyorlar. Maalesef bizde böyle bir kısa rotasyonu yok. Sorumluluk almasını beklediğimiz Bost ve Waldenın hali ortada. Bugün Buğrahanın ekstra katkısı olmasa yine maç sonu hüsrandı.
 
Alimpijevic-Mitrovic farkı birincil fark bence Ümit Bey. Testilerden birinin kırılması gerekiyordu bizde. Tercihen Mitrovic gitmeliydi, Mitrovic'in koltuğu tapulandıysa da yerli oyunculara dair bir kıyım yaşanmalıydı. Şu an serseri mayın vari şekilde, yoğun maç programının rakiplerden götürdükleri sayesinde alınan birkaç galibiyetle devam ediyor sezon. Geçtiğimiz hafta içerisinde Almanya'da Alimpijevic'in maç sonu röportajında yaşanan keyifli dakika bizde sezon boyu yaşanamayacak yine bir mucize olmazsa.

Ülker Arena'nın tiyatrodan sessiz ortamında, Efes'in sadece kadınlarla gidildiğinde rahatlık vaat eden fakat devre bitmeden sıkan daraltan salonunda değilim. Fakat Galatasaray sinerji itibariyle hemen her sezon Karşıyaka ve Beşiktaş'ı yakalayabilmeli. Az önce ENKA Havuzu'ndaki ortamdan yola çıkacak olursam da açmaz Galatasaray arması ya da formasında değil. Üstüne üstlük sutopu takımının oyuncularının ebeveynlerinde Ayhan Tuncer vari bir tribüncü varsa da ben bilmiyorum.
 

Üst