BSL 18. Hafta | Galatasaray Ekmas 90-88 Aliağa Petkimspor

Özlem Yalman yıllardır kinimizi diri tutmayı başarıyor. Bost ‘a yapılan net faulü verse normal sürede kazanacaktık.
Semih Özsoy'la beraber şike yapan ve tapeleri de ortaya çıkan adam merkez hakem kurulu başkanı olursa hem kadınlarda hem erkeklerde sürüyle şampiyonluğumuzu elimizden alan emin moğulkoç da hakemlik yapar Özlem yalman'da maçlarımıza atanıp kinimizi diri tutmaya devam eder. İş yönetimde bitiyor.
 
Biraz ikinci periyodu seyrettim,savunma çok kötü olunca bıraktım ara ara skor aldım, uzatmada baktim fark yemisiz,baya bi üzüldüm ama şimdi baktım kazanmisiz, çok sevindim.Ilk fırsatta macin sonunu seyredeceğim bu sefer nasıl kazanmisiz bakalım?
 
İzlediğim dilimde Kazma Mahir, Wonderkid Samet’e basketbol dersi veriyordu.

Prepelic’in teknik faulunde maçı izlemeyi bıraktım. Maç skorunu öğrenmek için baktığımda uzatma şokuyla karşılaşıp bu sefer de 88-81 geride olduğumuzu görünce kapattım. Nasıl oldu kazandık bilmiyorum.

Son kısımların videosu varsa atacak arkadaşa teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Galibiyet cok guzel ve anlamli fakat oyun anlaminda ciddi sikintilar var.Play-off yapariz ama bu sezon harcanan paranin karsiligi sadece kuru kuru play-off yapmak mi olmaliydi ? Umarim sezonu bitirebilecegimiz en iyi yerde bitiririz fakat ozellikle de karar maclarinda bu oyunla cok ekstra bireysel performanslar gormezsek isimiz zor.Tebrikler takim..
 
Ben sadece bu takımı izlemek için salonlara koşup tribünleri dolduran vefalı ve fedakar seyirciye üzülüyorum. Bu kadar kötü oynayan ve basketbol adına yapılabilecek tüm yanlışları yapan bir takımı izlemek gerçekten tam anlamıyla çile. Rakibin yaptığı aptalca hatalarla alınan bu maç fikrimi değiştirmeyecek. Prepeliç gibi vasat üstü bir oyuncu bile bu kalitesiz takımın seviyesine uygun şekilde oynamaya başladı, yani iyi oyuncuyu bile kötü yapan bir takıma sahibiz.
 
Açıkçası benim de çok çok çok garibime gitti bir basketbol müsabakasında böyle rakamların oluşması. Hem de Galatasaray gibi bir ismin olduğu maçta... 45 dakikada hiç mi yoktun rakip potada ? Bu zaten çok çok enteresan da; toplam ribauntlarda rakibin seni 2'ye katlaması daha da ilginç. 7 Cücelerle mi çıktınız parkeye ?
 

Üst