Buğrahan Tuncer

Efes'ten depik yiyenin Galatasaray sevgisi aklına geliyor arkadaş. Ben Sinan Güler harici tuttuğum takıma geliyorum diyip prime'inda çıkıp gelen bir tane Galatasaraylı basketbolcu görmedim. 22-23 sezonunun yazında 1 milyon lira fazla alacak diye reddettiği Galatasaray'a taraftarlık satarak geldi şimdi de sabote ediyor takımı. nefret ediyorum senden Buğrahan, valla ilk geldiğinde bi sarhoşluk bi sevinç. utanıyorum kendimden, nefret ediyorum Buğrahan nefretimsin. koç gidecek ama sende gideceksin. sen gitmeyeceksen koç da gitmesin, benchte çürü razıyım ben.
 
İşine gelince Galatasaraylı olduğu aklına gelen adamı akıl eden de kendisi kadar suçludur. Demek ki basketbol aklımız sahada olduğu kadar yönetici kısmında da düşük. Gerçi öyle olmasa Galatasaray'ın adının her halükarda en tepe organizasyonda bulunması gerektiğini anlar ve bunun için çaba verirlerdi.
 
Yakup Sekizkok’un gelmesiyle ne kadar iyi bir saha gorusu oldugunu ve daha dogrusu ne kadar iyi bir oyuncu oldugunu hatirladi.Ayni zamanda hatirlatti.Su an rotasyonda en onemli parcalardan biri.Cok elestirmistim fakat iyi ki 2 yillik sozlesme yapilmis diyorum.Yetenek seti ligdeki diger yerli oyunculardan cok daha farkli ve cok daha cesitli.Insallah bu cizgisini bozmaz ve belli bir istikrarla iyi performansini devam ettirir.
 

Üst