internette ucmak bu olmali herhalde...
Arda Ezer ARdaQue 13 Şub 2005 #3 200 K/second ağlamak istiyorum .... Haftaya ben de getiriyorum note book u Cross cable da getiririm NBA oynarız yoğurt
200 K/second ağlamak istiyorum .... Haftaya ben de getiriyorum note book u Cross cable da getiririm NBA oynarız yoğurt
B Barış Yarar 0 13 Şub 2005 #5 Salim' Alıntı: t1905.gs Amerikadayken saniyede 400km download yaptıgını söylemişti Genişletmek için tıkla ... orası Amerika normaldir :wink:
Salim' Alıntı: t1905.gs Amerikadayken saniyede 400km download yaptıgını söylemişti Genişletmek için tıkla ... orası Amerika normaldir :wink:
Murat İnal 0 13 Şub 2005 #6 400 kilometre download u da hic duymamistim. =) ITU de filan 700 KB gormuslugum var.
Salim Tolan 0 13 Şub 2005 #8 X' Alıntı: 400 kilometre download u da hic duymamistim. =) ITU de filan 700 KB gormuslugum var. Genişletmek için tıkla ... yanlıs yazmısım X :lol:
X' Alıntı: 400 kilometre download u da hic duymamistim. =) ITU de filan 700 KB gormuslugum var. Genişletmek için tıkla ... yanlıs yazmısım X :lol:
Levent Öktener 0 13 Şub 2005 #10 BARISYARAR' Alıntı: offf süper.Yakında evlere de girer bu sürat. Genişletmek için tıkla ... işalla çok güzel olur
BARISYARAR' Alıntı: offf süper.Yakında evlere de girer bu sürat. Genişletmek için tıkla ... işalla çok güzel olur