Canım Ailem

Oyuncular:

Uğur Yücel --- Funda Eryiğit
Sezgi Mengi -- Ozan Güven
Şebnem Bozoklu --- Deniz Denker
Alpay Şayhan --- İlker Aksum
Ezgi Mola

Hikaye Karayip açıklarında lüks bir "Cruise" gemisinde başlar. 45 yaşına kadar hayatta hiçbir sorumluluk almamış, kız kardeşi ve eniştesini trafik kazasında kaybetmesinin ardından 3 yeğenine bakmak zorunda kalmasıyla yerleşik bir hayata geçen Samim, yıllar sonra terk edip gittiği nişanlısıyla aynı mahallede oturmaya başlar...

Samim'in gemiden arkadaşı Ali(Ozan Güven) ise onunla tanıştıktan sonra bütün hayatını planladığını düşünür. Ama hayat siz plan yaparken başınıza gelen şeymiş. Ali günlerce kendini terk eden Ahsen'in izini sürer. Sonunda İstanbul'a geldiğini öğrenir ve onu bulabilmek için İstanbul'a gelir. İstanbul'da tanıdığı tek bir kişi vardır: Samim! Bir yandan aşık olduğu Seyhan, bir yandan peşini bırakmayan ilk aşk Ahsen! Ali iki aşk arasında bildiği her şeyi unutur.

Bu kadar kesişen yollar arasında hayat kavga gürültü, neşe eğlence son hız devam etmekte... Herkes can havliyle hayatın bir ucundan tutunmaya çalışmaktadır...

Uğur Yücel in yaptığı tüm işler gibi buda mükemmel olmuş.İzlemeyen herkese tavsiye ederim.

bende ilk bölümden beri izliyorum, çok sevdim gerçekten, özellikle meliha hayranı olduğumu söylemem lazım :)

Her salı beğenerek izlediğim bir dizi.Meliha yı canlandıran Şebnem Bozoklu da usta oyunculuğuyla ben dahil herkesi kendine hayran bıraktı.Geçenlerde gazetede okumuştum fatih terim de bir meliha hayranı.

bu bölümde seyhan ve alinin olayında gelişmeler var..
seyhan aliye bağırıyor sen bana evlenme demedin ki diye..
bu arada halim için üzülüyorum,hakmıdır o çocuğa böyle bi olay..
çocuk sırılsıklam aşık ya..

ufaklığı 1. bölümden bu yana kaç defa öptüler merak ediyorum ben..çocuğun yanağı eskidi öpülmekten..ama pek tatlı bişi ya..süper de oynuyor çocuk helal olsun valla..

Meliha' nın hayırdır inşallah, hayırdır inşallah demesine bitiyorum. Beğeni ile izliyoruz. Salı akşamının vazgeçilmezi. :)

Dizide özel okul/kolej bölümünün fazlasıyla abartıldıgını düşünüyorum.
Sanki kolejde okumak çok büyük bir ayrıcalıkmıs ve devlet okulunda okuyanlarda garip/gurabaymıs gibi lanse ediliyor.

Neredeyse ailecek para toplayıp Yiğido yu koleje yazdırası geliyor insanın :)

Yahu hepimiz devlet okulunda/Fen liselerinde okuduk nedir bu eziklik anlayamıyorum.Kaldıki en iyi eğitimin verildiği yerlerde oralardır.
Zaten üniversiteye girerken bu konuda bir zorlukta çekmedik.

Bu konu dısında dizi mükemmel devam ediyor.Halim içinse söylenecek bir şey yok.
İnsanın içi acıyor ama "zorlama bu kadar,aşk iki kişiliktir Halim" diyeside gelmiyor değil.

dizi çığrından çıkıyor, neden hiç birşey yolunda gitmez anlamam, neden çok izlenen dizilerin hepsinde böyle bi hüzün,ağlamak vs var..

Son zamanlarda takip ettiğim iki diziden biri... Severek izliyorum.

Esra, eğer herkes mutlu olursa konu kalmaz. Mutlu bir evlilik/birliktelik olursa ne olur? Her sabah mutlu bir kahvaltı, akşam mutlu bir akşam yemeği... :)

Olaylar birbirine girsin ki, dizi uzasın. : )

Seyhan'la Ali'nin durumu da "aşk"ı özetliyor sanırım. Gerçi bir süredir bu olaydan pek anlamıyorum ama. :p

Gerçekten güzel bir dizi. O kadar değişik şeyler oluyor ve olacak ki, insanı şaşırtıyor. Halim ve Feride yakınlaşması olacak ilerleyen bölümlerde bence. Bir de o Kenan yok mu, ona acayip uyuz oluyorum :D

Yiğit Pazar' Alıntı:
Gerçekten güzel bir dizi. O kadar değişik şeyler oluyor ve olacak ki, insanı şaşırtıyor. Halim ve Feride yakınlaşması olacak ilerleyen bölümlerde bence. Bir de o Kenan yok mu, ona acayip uyuz oluyorum :D
Bence tam aksine o cimri,korkak,ana kuzusu halleriyle dizinin en sempatik oyuncusu Kenan... :p

Dizi yayından kaldırıldı galiba...Bu hafta Suç ve Ceza adlı dizi vardı onu yerine...Zaten son dönemde cılkı çıkmıştı...Bi Meliha Samim e küsüyor bi Samim Meliha ya,Ali ile Seyhan da aynı şekilde...Hep aynı şeyler...

Bu hafta final yapacaklar, ilk zamanlar hiç kaçırmasamda bu sezonun ortasından bu yana çok fazla izleyemedim. Denk geldikçe izliyordum, ancak final bölümünü izleyeceğim.

Sanırım haftaya 63. bölüm yayınlanacak, 62 bölümdür güldürdüler.. Belki eski tadı yoktu ama yine de idare ederdi, bitmesini istemiyordum açıkcası. Güzel bir final olur inşallah..