Chuck

bu dizi sözlükte olsun,diğer ortamlarda olsun fazlasıyla geri planda kalmış ki çok şaşırıyorum bu ilgisizliğe... içinde drama-komedi-aksiyon vs her türlü unsuru çok dengeli şekilde barındıran süper şeker bir dizi... The OC'nin yaratıcısı Josh Schwartz'ın eseri... ilk sezon grev yüzünden 13 bölüm sürd,2.sezon 11de ara verdi,12.bölüm bu gece yayınlanacak,ayrıca cnbce dizisidir... yani fazla uzatmaya gerek yok,birazcık nette araştıran herkes olumlu yorumları okuyacaktır,şiddetle tavsiye ediyorum...

Konu olarak dikkat çekici bir dizi gibi . Şu ana kadar 24 bölüm çekilmesi de avantaj . İzlemeye başlarsak 1 haftaya kalmaz onu da bitiririm : )

Harika bir dizi ilk bölümünden beri müdavimiyim. Aslında 1. sezon yayınlanırken ben bi başlık açmayı düşünüyordum, hatta baya yazdım falan sonra birden bi isteksizlik gelmişti içime vazgeçtim konuyu açmaktan kısmet açılan konuya ileti yamakmış.

Bu diziye bir türlü başlayamadım ama en kısa zamanda başlamayı düşünüyorum artık , herkeste Chuck modası aldı başını gidiyor zaten iyice kopuyoruz.. :)

Chuck CNBC-e?de Nisan ayında 3D
Chuck dizisi Nisan ayında, CNBC-e?de 3D olarak izlenebilecek. Türkiye?de ilk kez olan bu şey içinse 3D gösteren gözlüğe ihtiyaç var. Bu gözlükler de CNBC-e Dergi?nin Nisan sayısıyla ücretsiz olarak veriliyor.
3d-glass_9126.jpg

024439ipe.jpg

Chuck?ın 3D bölümü; 13 Nisan?da, CNBC-e?de, Chuck Versus the Third Dimension adıyla yayımlanacak. [via] Ayrıca dizinin bu bölümünde, LOST?un Charlie?si Dominic Monaghan da konuk oyuncu olarak olacakmış.

Güzel bölümler bizi bekliyor.

1.sezonu bitirmiş biri olarak diziye geç başladığım için pişmanlığımı dile getirmek isterim..Aksiyon,Macera,Komedi,Romantizm ne ararsanız var dizide..İkinci sezona başlamadım ama eminim ki tempo kaldığı yerden devam ediyordur..

Sarah'a da selamlar bu arada..Kimle ne yaptığı belli değil , ne ajanmış yahu ?.. :)

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Okan BAKIR":k88gau7b]Şu gözlükler için 10 tane bayiye gittim ama malesef bulamadım :(
Marketlerde dergilerin jelatinini söküp gözlükleri almışlar...[/quote:k88gau7b]

:) TÜRKİYE

Ama bu kadar çok talep olcağını hiç düşünmmiştim abi..

bizim Chuck'ın yedi sülalesi böyle giderse ajan çıkacak..Koca devletin bilgisayarını babası yapıyor ve bilgiler de Chuck'ta toplanıyor devamında..Vay be ne aileymiş demekten alıkoyamıyor insan kendini.. :)

Bu arada 20.bölüm dün gece yayınlandı , 1 gün arayla altyazısı da birkaç saat içinde sitelere düşecektir..

Yau taner ben onaltıncı bölümden beri biriktiriyorum beş bölüm olsun üst üste izlicem neden böyle konu veriyosun kardeşim olmadı ama bütün heyecanım gitti :) .

21.bölüm yayınlandı..

Bu arada dizinin 3.sezonu çekilip çekilmeyeceği hakkında belirsizlik vardı ama dizi ekibi 3.sezonu çekmeye karar verdiler..Bakalım 3.sezonda diziyi bitirirler mi yoksa 4,5 diye sezonlar devam eder mi zaman gösterecek..

21.bölüm çok güzeldi..Chuck için bölümün başında işler süper gitse de kankası Morgan sağolsun içine etti işin.. :) Bu arada galiba 22.bölümle birlikte sezonu tamamlayacaklar..