Çıldırın Çıldırın

Arda Ezer

ARdaQue
OoOOooo
oOoooOOooooo
OOoooOOoooooOooOOo

Cim bom bom, cim bom bom

Aslanlar sahada, tribünler ayakta,
Doksan dakika, taraftar arkanda.
Sarı-kırmızıyla, hiç bitmez bu sevda,
Şampiyon olunca, coşalım çılgınca.

Çıldırın, çıldırın, çıldırın, çıldırın...
Cim bom için çıldırın!
Çıldırın, çıldırın, çıldırın, çıldırın...
Cim bom için çıldırın!

Bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız

Gerçekten harikaa bir yapıt oldu takımımıza... Şampiyon olacağımız gece dinleyeceğim iki marştan birisi ÇILDIRIN ÇILDIRIN diğeri de SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN ! Hizmet için teşekkürler Arda abi.

ŞAMPİYONLUKLA BERABER ALBÜMÜ DE GELİYOR!

MUHTEŞEM TARAFTARIN MUHTEŞEM ALBÜMÜ: ÇILDIRIN ÇILDIRIN BİZİM İÇİN ÇILDIRIN!

Şampiyonluğa giden yolda çıldırmaya hazır taraftar için çılgın bir albüm geliyor...

Artvizyon tarafından Ufuk Işıklar prodüktörlüğünde ve Cola Turka?nın katkılarıyla yayınlanacak olan Galatasaray Spor Kulübü lisanslı ?Çıldırın Çıldırın? albümü 7 Mayıs 2008?de Galatsaray Store?larda ve tüm müzik marketlerdeki yerini alıyor. Albümün genel konsepti, taraftarı adıyla özdeşleşecek şekilde çıldırtacak tarzdaki parçalardan oluşuyor.

Ayrıca Galatasaray tribünün klasiklerinden olan ?Şereftir Seni Sevmek? parçasının öncesinde Edip Gürman tarafından yazılan ?Bazen? isimli şiir de yer alacak. İddia ediyoruz, bu parça Galatasaraylıyım diyen herkesi duygulandıracak.

"Çıldırın Çıldırın" parçasının Akatay Percussion Mix versiyonu ?Cimbom Bilek Hakkıyla? müzikal anlamda tüm dünyada ses getirecek bir ?Sos Cagon? adaptasyonu aynı zamanda. Bunun yanı sıra tribünlerin yeni şarkılarından ?Yönetim-Futbolcu-Taraftar? ve ?Ölüm Varmış Korku Varmış? da albümün öne çıkan diğer parçaları.

Bir sürpriz de artık bir Galatasaray klasiği olarak bilinen ?Seni Sevmeyen Ölsün? şarkısının Galatasaray uyarlaması olacak.

Albümün en anlamlı hediyesi ise Milli Takımımıza ve tüm Mehmetçiğe gelecek ?Tek Renk Tek Yürek?.

Şarkı Listesi:

1- Çıldırın Çıldırın (Aslanlar Sahada)
2- Destanlar Yazan (Ciao Bella)
3- Yönetim-Futbolcu-Taraftar
4- Yürüyoruz Biz Bu Yolda
5- Bazen
6- Şereftir Seni Sevmek
7- Bilek Hakkıyla (Çıldırın Percussion Mix)
8- Seni Sevmeyen Ölsün
9- Yükseliyor Sesimiz
10- Ölüm Varmış Korku Varmış
11- Senin İçin Yaşamak Var Ya
12- Tek Renk Tek Yürek (Milli Takım'a Hediye)

http://www.galatasaray.org

Umarım yeni yönetimle beraber bu tip işlere bir başka olarak Tarih Hocamın tabiriyle ''Moderen zamanların marketing'' işlerini gerekli önemi veririz. Çünkü bu tip ekstra kaynaklara ve ilgi çeken şeylere her zaman ihtiyaç vardır. Bunda Yiğit Şardan'ın da etkisi olacaktır...
Bunun dışında da marş oldukça iyi...

Abilerim Kardeşlerim ne olursunuz korsana yönelmiyelim bu konuda.bu insanlar bu yoklukta bize şampiyonluk veriyorlar biz bi cd parasını çok görmeyelim.gerekirse haşlıklardan kesin ama ne olur bu olayda korsana yönelmeyin.

Ömer Horzum' Alıntı:
Bu arada Başkan da hemen cep melodisi yapmış, gözlerden kaçmaz. Dikkat. :)

Telefonda kullandıgım melodi kendi imkanlarımla kesip bictigim mp3 ;) Direk orijinalini koymadım.
Yani baska yerde yok :)

Arda Öztürk' Alıntı:
Abilerim Kardeşlerim ne olursunuz korsana yönelmiyelim bu konuda.bu insanlar bu yoklukta bize şampiyonluk veriyorlar biz bi cd parasını çok görmeyelim.gerekirse haşlıklardan kesin ama ne olur bu olayda korsana yönelmeyin.
Ben bu memlekette 15 YTL ´ye satılan formaya orjinal mi diye soran taraftara ya da muhtemelen Galatasaray Lisesi mezunu bir kişinin "ne 70´i yahu ben stadın orada 25 YTL´ye forma aldım" diye övündüğüne şahit oldum. O kadar güçlü bir kulübüz ki bu zihniyete rağmen hala yıkılmadık ayaktayız ama nereye kadar!

Arda albümün sadece ilk parçasının linkini vermiş, biz albümün lisanslı olanını alalım.