Cimbombomum sen cok yasa ASY de İpekçide :)

Ewet gurubun adı yenilmezArmada ama resimde eksik olan arkadaşlar war onurcukkk alper metın abı ( Aragorn74) vb.....
Felsefemiz Hayatımız GALATASARAY...
Amacımız Galatasaray' ı sadece gönülden sewdiği için desteklemek we bu degerlere sahip çıkmak...
Haydi bismillah....

Şakacı Salim ( her inişin 1 çıkışı olacaktır )
Ama asıl olay şudur ki bizler her maça rakip salon takımın durumu neymiş ne diilmiş bakmıoz hepsinde amaç takıma destek olmak .Bakın şu takım 1 azcık iyi gitsin hele bide şampionluğa falan oynasın o zaman salon full çekicek gelmeyenler salonda gelip baırsanıza laaan dievcek mıllet yolunu bulmaya falşan bvakıcak ulan çooook doluyum be ....

Bahtsizbedewi' Alıntı:
Şakacı Salim ( her inişin 1 çıkışı olacaktır )
Ama asıl olay şudur ki bizler her maça rakip salon takımın durumu neymiş ne diilmiş bakmıoz hepsinde amaç takıma destek olmak .Bakın şu takım 1 azcık iyi gitsin hele bide şampionluğa falan oynasın o zaman salon full çekicek gelmeyenler salonda gelip baırsanıza laaan dievcek mıllet yolunu bulmaya falşan bvakıcak ulan çooook doluyum be ....

yok fırat sen sakın konuşmaya başlama...

hayır susturmak çok zor oluo da.. :p

Gördüm dayanamadım taa2bucuk sene oldu o fotograf cekileli ...
yenilmezArmada (takım ismine layık oynamaya başladı Allah (c.c.) bozmasın ama tribünde 3-4kişiyle olmaz, olmuyor ,olmayacak gibi gözüküyor bu işler :( yapacaz 1 şeyler
Bu hafatsonu ksk maçında şow war gözlerinizi yaşartacam ağlatıcam hepinizi (ağlatmazsam gelin suratıma tükürün okadar diyorum...)