Çin İşkencesi !!!

bundan ancak "Ctrl+Alt+Del" ile kurtulabilirsiniz :) Benim gibi insanlar dayanır ama herkes dayanamaz buna bilgisayarı fırlatma ihtiyacı hissedebilirler.

Daha iğrençlerini görmüştüm ....
Ama bunlar da HOŞ olmuş !!!!
Hazırlayanların ellerine ''SAĞLIK'' dermişim :muhaha :muhaha .....

margo' Alıntı:
19onur85' Alıntı:
canbulubay' Alıntı:
enter sağolsun...
hiç gelemem böyle dalaverelere =)

Ben de aynı şeyi yaptım. Uzun sürecek işkence, enterla 10 saniye sürmüyor. ;)
demekki herkes aynı yolu denemiş..lakın ben istedim ki.. iyice meraklandıralım milleti hemen çakmasınlar köfteyi ama .. :roll:

Şimdi daha çok merak edilir işte. Aslında güzel de bir başlık olabilir; Enter'ın Çin İşkencesi. :D

Altına da şu yazı:

19onur85' Alıntı:
Uzun sürecek işkence, enterla 10 saniye sürmüyor.

margo' Alıntı:
19onur85' Alıntı:
canbulubay' Alıntı:
enter sağolsun...

demekki herkes aynı yolu denemiş..lakın ben istedim ki.. iyice meraklandıralım milleti hemen çakmasınlar köfteyi ama .. :roll:

ben herkesin ruh sağlığını düşünerek söyledim =)

canbulubay' Alıntı:
margo' Alıntı:
19onur85' Alıntı:
canbulubay' Alıntı:
enter sağolsun...

ben herkesin ruh sağlığını düşünerek söyledim =)
tamam tamam affettim ;)

abi bu nedir ya :? vallaa dayanamiycak gibi oldum ama zar zor dayandım. zaten başka yapçak bi işim yoktu. onun için sürekli ok ok ok bastım durdum. canım çıktı ama neyseki sonunda bitti

İşkence lafı bunun yanında az bile kalıyor.Elimi "Enter" tuşunda sabit bırakmasam az daha kalp krizi geçiriyordum. :?

kimin eseridir anlamadım ama ayrı yazılması gereken tüm -de , -da lar bitişik yazılmıştı.. çin işkencesi ile ilgili şöyle bir şey duymuştum ; çinliler işkence yapacakları kişinin kafasını kazıdıktan sonra bir mengene ile sabitlerlermiş. Ardından aynı noktaya günlerce su damlatırlarmış.. insana en büyük işkence bu duyular yoluyla yapılanlarmış. sürekli aynı noktada bir su damlama hissi ve diğer hislerin tamamı yok olmuş.. karanlık bir oda, başka bir ses yok, koku yok.. duyarsızlaşma gerçekten büyük sıkıntı. mesela ben 2 saat otobandan edirne'ye gitmektense 8 saat İzmir'e gitmeyi tercih ederim.. Çünkü Edirne yolu otoban ve yol boyu nerdeyse ayçiçek tarlalarından başka bir şey yok. Varsa da çok az.. Beni sıkıntıdan patlatıyor o yol. Bu da bir nevi duyarsızlaşma.. İnsanın duyuları sürekli bir arayış içinde.. Hücreye atmak da bu yüzden zaten ya. Adamı kör karanlık odada tek başına bırakmak.. F tipine karşı çıkmalar da bu yüzden. neyse , nereden nereye geldik. çin işkencesi diyorduk dimi : )