Devrimden Sonra

İlk dakikasından itibaren film aşırı derecede kurmaca olduğunu hissettiriyor.Kurgulanışı fena sayılmaz fakat filmlerde önceliği inandırıcılığa verenlere tavsiye edemeyeceğim bir yapıt.

İlk dakikasından itibaren film aşırı derecede kurmaca olduğunu hissettiriyor.Kurgulanışı fena sayılmaz fakat filmlerde önceliği inandırıcılığa verenlere tavsiye edemeyeceğim bir yapıt.
Zaten yönetmeni de bunu açıklıyor, bu film kurmacadır diyorlar. Adı üstünde devrimden sonra ki olaylar vs. anlatılıyor, yani tamamen kurmaca bir film.

Pınar link için teşekkürler, zaten devamlı okuyorum entryleri. Ben bir de buradakilerinde fikirlerini almak istedim.

Valla kurmaca olmasina ragmen ilk dakikasindan itibaren gercekmis gibi duygu uyandiran bir cok film sayabilirim sana.Bu filmde maalesef boyle bir durum soz konusu degil.Ayrica film hakkindaki nacizane fikirlerimdir bunlar.Kotulemek icin yazmadim yukaridakileri.

Valla kurmaca olmasina ragmen ilk dakikasindan itibaren gercekmis gibi duygu uyandiran bir cok film sayabilirim sana.Bu filmde maalesef boyle bir durum soz konusu degil.Ayrica film hakkindaki nacizane fikirlerimdir bunlar.Kotulemek icin yazmadim yukaridakileri.
Sen beni yanlış anladın herhalde Mertcan, ben sadece yönetmenin de bunu kabul ettiğini söylemiştim ki zaten senin de dediğin gibi bir sürü kurmaca olan mükemmel filmler de var. Daha gidip izleyemedim o yüzden film hakkında sadece kısa kısa yorumları okuyorum ama ortak bir kanı var, o da beklentilerin çok altında olduğu. Artık izleyip göreceğiz.