Digitürk / LigTv - NTVSpor Sorunsalı

Bu konuyu açmamın sebebi, günlük olarak haberlerini takip ettiğimiz NTVSpor'un ve lig maçlarımızın naklen yayınını elinde bulunduran LigTv'nin sürekli yanlı yayın yapması, kulübümüz aleyhinde icraatlarda bulunmasıdır.

* Çok fazla uzatmadan sizlere Galatasaray-Bursaspor maçından bahsedeceğim. Daha ligin 2. haftasında Baros'un sahada yaptıklarını fantezi olarak nitelendirmek LigTv'nin tarafsız(!) spikerinin ne haddinedir !

* Fenerbahçe-Antalyaspor maçında Gökhan Gönül'ün performansından bahsederken Galatasaraylı oyuncuların kondüsyonlarının neden düşük olduğu konusunda sorgulama yapmak LigTv'nin tarafsız(!) spikerinin ne haddinedir !

* Geçen yıla uzanalım; Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiği maç olan Trabzonspor karşılaşması;

http://www.youtube.com/watch?v=Ly5lRtHI9P0

Videoda 3:00'a dikkat: '' Topa vuracak kimse yok mu? ''

Seni ne ilgilendirir topa vuracak kimsenin olup olmaması, şu sorgulamayı yapmak LigTv'nin tarafsız(!) spikerinin ne haddinedir !

Ve daha nicelerini görüyor, izliyor, hep beraber bunlara şahit oluyoruz.

5 yıldır LigTv abonesiyiz ve babam Galatasaray'ın ruhsuz futbolundan dolayı kendince haklı sebeplerden dolayı aboneliğini iptal ettirmek istedi bu hafta. Digitürk tarafından arandı ve kapatma sebepleri sorulduğunda 1.'si Digitürk'ün taraflı yayını 2. olarak da desteklediği takımın performansını gösterdi.

Taraflı yayından bahsederken karşıdaki yetkili kişinin sus-pus oluşunun nedeni neydi acaba ? Kendilerini haklı gösteren tek sebep bulamadılar.
Buradan tüm renktaşlarıma sesleniyorum, Digitürk'ü arayıp yanlı yayın yaptıkları yönünde şikayette ve aboneliği kapatma tehdidinde bulunun.
 
Ben 2 gün önce saydırdım aboneliğimi yeniletmiyorum ulan dedim sizin fenerbahçeli spikerlerinizin sürekli eleştirilerini saçmalamalarını dinlemekten yoruldum dedim.

Biz tarafsız yayın yapıyoruz dedi. Fenerbahçe yenerken fener muhteşem tarzı yorumlar. Kötü performans olunca ama Galatasarayda öyle şu bu yapan spikerleriniz var. Varsa yoksa Fener sevdası geçen sene üstünüze geldiler önceki sene kablolarınızı kestiler ondan mı bu sevdanız dedim ses çıkmadı.
 
ALINTIDIR' Alıntı:
Fenerbahçe : 62
Beşiktaş: 19
Galatasaray: 15
Trabzonspor: 3
Bursaspor: 1

Bu gördüğünüz rakamlar herhangi bir puan mücadelesi ya da bir takım istatistiksel veriler sonucunda ortaya çıkmadı. Sezon öncesi yorumların yapıldığı ?% 100 futbol? programında takımlarımızın dakika üzerinden konuşulma sürelerinden ibaret bu veriler...

NTVSpor yani Doğuş Grubu hakkında söylenecek pek fazla laf yok zaten. Yaptıkları yanlı yayınları uzaydan bile izliyorlar. Ama LigTv bizim para ile evimize soktuğumuz bir kanal. Kısaca uşağımız !
Ve parası ile rezil olan bir Galatasaray taraftarı. Kimse sessiz kalmamalı bu duruma. Biliyorum, yanlı yayınları devam edecek ama en azından aldıkları paranın haram ölçüsünü anlasınlar.
321 Milyon yatırmışlar bu ihaleye ve müşteri kaybetme gibi bir lüksleri yok. Ayda ortalama 40 liradan Galatasaray taraftarlarını ve daha sonra yanlı yayın yaptıkları konusunda uyanmayı başarabilen Beşiktaş taraftarı onlara büyük tehdit olur.
 
NTVSpor'un sitesinde gördüm.Gelin fikirlerinizi,eleştirilerinizi bizimle paylaşın gibilerinden bir haber vardı.Yaptıkları yanlı yayını suratlarına söylemek iyi olur aslında.Ama değişeceklerini sanmıyorum.

Birde işin gazeteler boyutu var.Onu zaten herkes biliyor.
 
İzlemiyeceğim diyorum zaplarken denk geliyorum...

Mustafa Doğan-Sergen ikilisinin sırıtmalarına dayanamadım. 20 tane mail çaktım NTV´ye ! Mesajın içeriğini siz düşünün artık.
 
Eskiden taraflı yayınına rağmen sahada mücadele eden takımın olunca herşeye katlanabiliyordun.

Şimdi hem taraflı yayın var hem de ruhsuz bir takım.

İnsanlar Digitürk'e ödediği parayı sokakta bulmuyor, şu mübarek Ramazan ayında sabahtan akşama kadar aç-susuz çalışıyor didiniyor.

Kapattırmak en mantıklısı. Benim maçı izlerken terlediğim kadar terlemeyen oyuncuları izlesem ne olur izlemesem ne olur...
 
Bugün itibariyle Digiturk yani LigTv ile anlaşmamızı iptal ettik.

İptal dilekçemizden bir kesit;

" ... taraflı yayınınızdan bıkmış durumdayım ve Fenerbahçenin uşaklığını benim param ile yapmanıza göz yummam gibi birşey söz konusu değildir..."

Telefonda ise müşteri temsilcisine;

" ... Sansar köpeğine selam söyleyin, Aziz başkanı onunla iftihar ediyor. Yayınınızı alın başınıza çalın..."
 
Dİgiturk'deki 11. senemizi bitireceğiz Haziran ayında. sadece bir sezon kullandık Lig TV'yi ve aynen tugay'ın yaptığı açıklamanın benzeri bir açıklama yapıp ayrıldık. Her sene ararlar her sene aynı cümleleri ederim. Sİze bir not vereyim. Digiturk'e girerlerken yapılan ankette insanlara hangi takımlı oldukları sorulur. Digi türkte orta kademe ve üstünde GS'lı bulmak imkansızdır (transfer olanlar hariç) Bunun dışında GS'lı programcıları bile yok biliyorsunuz. Bu şartlar altında ne işim var digiturkte. Zaten her maça gidiyorum. dEplasman maçları zamanı da dostlarla içip eğlenmek için fırsat oluyor. İyi ki varsın FB'li digitürk :)
 

Üst