Disco Kralı

Zeki gibi görünen ancak benim çok samimiyetsiz bulduğum bir adamdır, Okan. Kendini TV'den soyutlayıp, onla bunla dalga geçmeye çalışıyor ama reyting kaygılarına falan dil uzatıyor; sonra dönüp aynı naneleri kendisi yapıyor. Şahan'ın onla ilgili çok güzel bir tespiti vardı.

Ama konuklar falan ilgimi çektiğinde izliyorum.

Disco Kralı değilde Medya Kralında ismini şuan hatırlayamdığım bir spor spikeri:
-Hayatımda ilk defa bu kadar çok utandım gönderin beni bu programdan, dedi.
Sadece dinliyordum o lafı duyunca direk televizyone yöneldim adamın utanıp sıkıldığı belliydi, zaten reklam arasından sonra sanırım adam dayanamadı gitti.
Okan Bayulgen bu aralar frenlerini kontrol ettirmeli ;)Bayağı coşuyor...

Ayşegül_Aygün' Alıntı:
Disco Kralı değilde Medya Kralında ismini şuan hatırlayamdığım bir spor spikeri:
-Hayatımda ilk defa bu kadar çok utandım gönderin beni bu programdan, dedi.
Sadece dinliyordum o lafı duyunca direk televizyone yöneldim adamın utanıp sıkıldığı belliydi, zaten reklam arasından sonra sanırım adam dayanamadı gitti.
Okan Bayulgen bu aralar frenlerini kontrol ettirmeli ;)Bayağı coşuyor...

Dün CNNTürk Spor Servisinden Barış Kuyucu konuktu.Sanırım onu söyledin.Yaptığı işler,aldığı ödüller ve gazetede yaptığı röportajlarla ilgili Okan Bayülgen'in övgüleri sonucu söyledi o lafı.Yayın içerisinde de programdan ayrıldı.

Okan Bayülgen'i severim.Programlarınıda kaçırmam genelde.

Deniz Yasan' Alıntı:
Dün CNNTürk Spor Servisinden Barış Kuyucu konuktu.Sanırım onu söyledin.Yaptığı işler,aldığı ödüller ve gazetede yaptığı röportajlarla ilgili Okan Bayülgen'in övgüleri sonucu söyledi o lafı.Yayın içerisinde de programdan ayrıldı.

Okan Bayülgen'i severim.Programlarınıda kaçırmam genelde.

Olabilir o ara ben internete odaklıydım nasılda o kelimelerden ve adamın yüz ifadesinden nasılda yazmışım vays :) Aydınlatma içinde saol:)