Doğada Tek Başına

Serdar Kılıç ormanın derinliklerinde sıfır malzemeyle hayatta kalmanın yollarını yaşayarak gösteriyor.

Serdar Kılıç ile Doğada Tek Başına Çarşamba 21:00?de ekranda...

Ben dün gece denk geldim bu programa çok ilginç geldi.Adam ufak bir engerek yılanı yakaladı öldürdü sonra bide yılanı pişirdi ohh be etide tavuk gibiymiş filan :) :)

Askerde Komando olmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim,izleyin :p

Dün akşamki programda ilgi cekiciydi.Serdar bey ormanda ilerlerken,bir ağaç kovuğunda bal peteği buldu.Peteği kaptı ama 3 arı tarafından sokuldu.Toprağa küçük abdest(çiş)ini yaparak o toprak parçasını sokulan yerlerine bastı.adam yolda çalı görüyor haaa en sevdiğim çalı içinde bol miktarda karbondioksit var yumul.Kuş yuvalarındaki yumurtalara musallat oluyor :) :)

Arazide, dağda, ovada önüne ne denk geldiyse hepsinde de; protein, karbonhidrat, mineral ve lif oluyo. :)
Enteresan bir adam gerçekten ama keyifli izlemesi.

Yiğit Can Yalçın' Alıntı:
Ayı Grylls uyarlaması gibi. Onu izledikten sonra vasat gelsede zamanla daha iyi olacaktır :D

Ayı Grylls efsane.Onun yerini kimse tutamaz :) Özellikle protein uğruna yediklerini burada saysam çoğu kişi fena olurdu :)

Birde Ayı Grylls İngiltere ordusunda komandoymuş daha önce.Serdar Kılıç ise bildiğim kadarıyla izci.

Denk geldikçe bakıyorum programa.Güzel.İzlenmesi gerekir.Dünyanın binbir çeşit hali var.Yarın öbürgün dağda,ormanda mahsur kalırsak bunları uygularız artık.En azından neleri yiyebiliriz onları biliyoruz :)

Yiğit Can Yalçın' Alıntı:
Ayı Grylls uyarlaması gibi. Onu izledikten sonra vasat gelsede zamanla daha iyi olacaktır :D

Aynı fikirdeyim, bizimki kötü bir taklit olmuş. Discovery'de her gün çıkıyor halâ, mümkün olduğu kadar izliyorum. Onu izledikten sonra bizimki ilkokul müsameresi gibi geliyor. Gene de tarihimiz için bir ilk, desteğe devam. :)

Bakalım bu akşam neler yapacak Serdar Bey,artık kameraya karşı işer mi? başka bi şeyler mi yapar,merakla bekliyorum :)

Bu akşam Ntv'de 21:00 ekranlarda olacak.