Doğum günün kutlu olsun, Mr. Barut

Dedik o kadar ''facebook lazımdır'' diye, facebook hesabı olanın doğum günü hemen nasıl jeton gibi akla düşüyor, ayık hale getiriyor :D

Bugün Burak Barut'un doğum günü, nice senelere abi. Adın çıkmış dokuza, inmez sekize hesabı hala ''Mr. Muhalefet'' diye akıllardasın, ama başlığı o şekilde açmak istemedim, sıkıntı olmasın.

Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, sarı-kırmızı yıllara.. Daha fazla görüşmek dileğiyle :)

yil 2008 kalli donemi, barut sinirlenir ve msn'den engel yeriz...
yil 2011 barut nevizade de.

- abi sen beni silersin ama ben kalkip gelirim bunca yol senin icin..
- barut ickiyi fazla kacirmistir; yeeeaaa olom sende fazla konusup basimi agritiyordun yok keyta sagdan almis gitmis gol atmis yok su yok bu..

konusmadim. hali icler acisiydi, 2008'de yemistim engeli, linderoth müzmin sakat, lincoln kadro disi. ama keyta aliyor sagdan bindiriyor..

birak abi ya seviyorum seni. sari kirmizi yillara!

Burak mükemmel bir insan hakikatten bunu yüzyüze görüştükten sonra net bir şekilde söyleyebiliyorum. Keşke daha fazla görüşme fırsatımız olsa da buluşmalarda,zirvelerde yer alabilse.. Ama eminim ki o da olacak. Burak Barut da İstanbul'ın kirli havasını solumaya gelecek ve belki de senelerce burada kalacak. Kalmasa da farketmez gerçi, gönüldeki yeri asla değişmez.

Doğum günün kutlu olsun kanki, nice mutlu senelere.. :D

Sadece takımlarımız hakkında yaptığı yorumları dikkate alırsanız çekilmez bir adamdır ama sarı - kırmızı sevgisine tanık olursanız... Özgürdür, özeldir...

Yeni yaşında sevdanla daha sık buluşabilmen dileğiyle nice yıllara Burak´ım.

@Uğur Yılmaz, çok teşekkür ederim kardeşim: ) görüşecez onun kaçarı yok :p

@Yunus, tamam len uzatma:) teşekkür ederim: )

@Arca, çok teşekkür ederim kardeşim, seninde doğum günün kutlu olsun kardeşim daima follow :p

@Furkan, Duncan ve Spurs sevdanla hep farklısın bende kardeşim teşekkür ederim : )

@Sarper, çok teşekkür ederim kardeşim: )

@Mert ,Abicim çok teşekkür ederim: )

@Alperen, çok teşekkür ederim kardeşim: )

@Tanju, çok sağolasın kardeşim.: )

@Tugay, ne bekliyordun kanka bizden:) içimiz dışımız bir forum farklı...: )

@Berkan, teşekkür ederim kardeşim: )

@Onur Yavuz, her doğum günümde bi yerden giydirecen illa son 1 yılda 50 mesaj yazmamışızdır gene giydiriyorsun be mübarek alınacam haa !