Doğum Günün Kutlu Olsun Üstat

Eveet.9 Aralık 2009'a gireceğimiz şu saatlerde 18. yaşına girecek olan Deniz Baskın kardeşimizin doğum gününü kutlamak için yarını beklemedim.Şimdiden konuyu açtım.Başkalarına yar etmem bu konuyu.Hehe :p
Hayat ne garip değil mi?Ben şu an onun doğup büyüdüğü Kocaeli'de yaşıyorum.O ise benim doğup büyüdüğüm İstanbul'da yaşıyor.Hey gidi günler hey...
Heh!Ne diyorduk?Doğum günün kutlu olsun üstat.

Doğum günün kutlu olsun Deniz, nice mutlu yıllar dilerim.

Deniz, yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle...

Ayrıca bir yaş daha büyümenin etkisiyle, ileti yazarken daha sakin olacağını umut ediyorum. : )

herkese çok teşekkürler
Onur abi her geçen gün düzelme var bence bende hatta geçen gün tofaş maçından sonra "biraz sakin olalım" diye yazdım sonra kendi kendime "noluyo ya bana" dedim...
Bu arada erdaldan istanbulu alıp izmiti verdim. Bildiğiniz kobe alıp jack vaughn verdim. Neyse erdal azıcık izmit iyidir çözmeye başladıkça zevk alırsın. Acısuydu marinaydı derken hoşuna gider yavaş yavaş...
Tekrardan hatırlayan herkese teşekkürler.

Hehe :p Alışkın değil onun bünyesi böyle ciddi, aklı başında yazılar yazmaya.
Jack Vaughn nedir yav?Böyle bir sakarı Kocaeli'nin yerine koyuyorsan memleketine çok haksızlık ediyorsun demektir.Sırf 2 gün önce kafayı çektiğimiz sahil yolu bile "Al Horford" ayarındaydı.O kadar diyorum. 8)

muhabbete bak utanmasak 81 ili nba oyuncularıyla eşleştiriceğiz. Biz kafayı yedik sanırım :) forumda deliler vaaaar! :)

Deniz, yoğun olduğum için giremedim birkaç gün kusura bakma, geç olsun güç olmasın.

Doğum gününü kutlar,herşeyin gönlüne olmasını dilerim.

Kal sağlıcakla, güzel insan.