Dünya Şampiyonası Maç Yayınları ve Online Yayınlar

Bildiğiniz gibi ülkemizdeki yayıncı kuruluş olan Doğuş Grubu şu anda maçların büyük çoğunluğu hatta neredeyse hiçbirini yayınlamıyor. Bu amaçla yayınlanan maçları ve maçları takip edebileceğimiz Online yayınları burada paylaşabiliriz.

Bir ekleme de yapmak istiyorum. Normal şartlarda şifreli yayın yapan kanalların yayınlarını paylaşmak yasaktır. Maçlar açık kanalda olduğu için GSbasket.Org için herhangi bir sakıncası yoktur.

Bugün ile başlayalım;

17:00 Ukrayna - Finlandiya
22:30 Türkiye - ABD

Bu maçlar Ntv Spor'da canlı olarak yayınlanacak.

Bunun dışında FIBA'nın da destek verdiği Home | livebasketball.tv sitesinden maçları 15.00 TL (1 aylık ücreti yeterli oluyor) karşılığında sıkıntısız izleyebilirsiniz. Buradan maç izleyen varsa kalitesini merak ediyorum. İngilizce konuşan spiker ve HD yayın varsa düşünüyorum.

Ayrıca;

FirstRow Watch Live NBA and Basketball Online Free NBA,NCAA and Basketball Streaming
Wiziwig.tv | Basketball schedules, watch live and free Basketball streams

gibi sizin de paylaşabileceğiniz siteler olabilir.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Kerem Bey,bu üstün gayretiniz için teşekkür ediyorum.

Bu şampiyonadan her türlü yararlanmamiz için elinizden gelen herseyi yapıyorsunuz. Allah eksikliğinizi göstermesin :)

Yazmayı unutmuşum. Ben geçen sezon EL maçları için Livebasketball.tv sitesine üyeydim. Yayın kalitesi Youtube'un 480p videolarına benzer seviyedeydi. HD izleme imkanı yoktu; ama görüntü kalitesi bence yeterliydi. Takılma, donma, pikselleşme olmadan maçları seyredebildim. En güzeli de, ekranı dörde bölüp, aynı anda dört farklı maçı seyretmeye olanak vermesiydi. Final Four maçlarında farklı dillerde (ingilizce, ispanyolca, ibranice, rusça) yayın da yapmışlardı. :)

Günün yayınlanacak tek maçı 23:00'deki Brezilya-İspanya maçı. Yayıncı kuruluş adına son derece yetersiz ve hayal kırıklıklarıyla dolu bir turnuva geçiyor.

16:00 Türkiye - Ukrayna
18:30 ABD - Yeni Zelanda

Bugün yayınlanacak olan maçlar bunlar.

Yayıncı kuruluşa bugün yüklenmeyelim. İlgi çekici başka maç yok zaten.

Bugün güzel maçlar var. Biraz durumu kurtarmaya başladı yayıncı kuruluş.

18:30 Türkiye - Finlandiya
21:00 Yunanistan - Hırvatistan
23:00 İspanya - Fransa

Bu maçların dışında 16:00'daki Yeni Zelanda-Ukrayna, 19:00'daki Sırbistan-Brezilya ve 22:30'daki Dominik-ABD maçları da online yayın bulunarak izlenilmesi gereken maçlardan.

16:00 Finlandiya - Yeni Zelanda
18:30 Ukrayna - ABD
22:30 Türkiye - Dominik Cum.

Bugün yayınlanacak maçlar bunlar.

21:30 Litvanya - Slovenya
23:00 Sırbistan - İspanya
23:00 Arjantin - Yunanistan

Bu maçlar da online yayınlar aracılığıyla kaçırılmaması gerekenlerden...

NTV keşke Litvanya - Slovenya maçını yayınlasaydı. D grubunun en önemli maçı.
İspanya'nın da Sırpları rahat yeneceğini düşünüyorum. 2010'un rövanşını net şekilde alacaklardır.