wotws
0
Bildiğiniz gibi ülkemizdeki yayıncı kuruluş olan Doğuş Grubu şu anda maçların büyük çoğunluğu hatta neredeyse hiçbirini yayınlamıyor. Bu amaçla yayınlanan maçları ve maçları takip edebileceğimiz Online yayınları burada paylaşabiliriz.
Bir ekleme de yapmak istiyorum. Normal şartlarda şifreli yayın yapan kanalların yayınlarını paylaşmak yasaktır. Maçlar açık kanalda olduğu için GSbasket.Org için herhangi bir sakıncası yoktur.
Bugün ile başlayalım;
17:00 Ukrayna - Finlandiya
22:30 Türkiye - ABD
Bu maçlar Ntv Spor'da canlı olarak yayınlanacak.
Bunun dışında FIBA'nın da destek verdiği Home | livebasketball.tv sitesinden maçları 15.00 TL (1 aylık ücreti yeterli oluyor) karşılığında sıkıntısız izleyebilirsiniz. Buradan maç izleyen varsa kalitesini merak ediyorum. İngilizce konuşan spiker ve HD yayın varsa düşünüyorum.
Ayrıca;
FirstRow Watch Live NBA and Basketball Online Free NBA,NCAA and Basketball Streaming
Wiziwig.tv | Basketball schedules, watch live and free Basketball streams
gibi sizin de paylaşabileceğiniz siteler olabilir.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Bir ekleme de yapmak istiyorum. Normal şartlarda şifreli yayın yapan kanalların yayınlarını paylaşmak yasaktır. Maçlar açık kanalda olduğu için GSbasket.Org için herhangi bir sakıncası yoktur.
Bugün ile başlayalım;
17:00 Ukrayna - Finlandiya
22:30 Türkiye - ABD
Bu maçlar Ntv Spor'da canlı olarak yayınlanacak.
Bunun dışında FIBA'nın da destek verdiği Home | livebasketball.tv sitesinden maçları 15.00 TL (1 aylık ücreti yeterli oluyor) karşılığında sıkıntısız izleyebilirsiniz. Buradan maç izleyen varsa kalitesini merak ediyorum. İngilizce konuşan spiker ve HD yayın varsa düşünüyorum.
Ayrıca;
FirstRow Watch Live NBA and Basketball Online Free NBA,NCAA and Basketball Streaming
Wiziwig.tv | Basketball schedules, watch live and free Basketball streams
gibi sizin de paylaşabileceğiniz siteler olabilir.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.