Efsane ''Aile Toplantısı'' Geri Dönüyor !

  • Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
E

Erdal Can İçelli

Misafir
Geçen sene yaptığımız ve büyük beğeni toplayan ''Aile Toplantısı''ları için start vermiş bulunuyoruz.
Güzel röportajlar yapmıştık güzel sorular alıp forumdaki ablalarımı,abilerimizi,kardeşlerimizi tanıma fırsatı bulmuştuk.Yaz ayı dolasıyla ara verdiğimiz röportajlara istek üzerine tekrar dönme kararı aldık.

İlk başlarda Yiğit Pazar ile yürüttüğüm toplantılara sınav(ÖSS) yüzünden ara vermiştim ve sevgili kardeşim Tugay Aktepe ile devam edilmişti.Bu sene de Yiğit,Tugay ve Erdal Trio'su ile büyük ihtimal başlayacağız.

İlk toplantı için isim önerilerini forumda ki sevgili üyelerimizden alalım bakalım kimleri merak ediyoruz.

Herkese sevgi ve saygılar umarım okunması güzel röportajlara imza atacağız.

Görüşmek dileğiyle GS BASKET RÖPORTAJ EKİBİ
 
Onur Uncu´yu çok merak ediyorum.. : )

Aslında az (!) da olsa tanıyorum Onur´u, ama gönül ister ki forumda büyüyen bu genci herkes tanısın, karanlıkta kalan yönleri ortaya çıksın.
 
Bağdat Kaynak ile röportaj yarım kalmıştı, önce o tamamlansın sonra yeni isimler düşünülsün. Bu konuda kendisine ayıp edildiğini düşünüyorum çünkü..
 
@ Barış Şişman, Haklısın abi o konu hakkında pek bilgim yok ben o zamanlar sınava hazırlandığım için.Değerlendirme toplantısı yaptığımız da söylediğin şeyi dikkate alacağım yine de isimler konuşulsun istekler bizim önümüzde ki röportajlar için seçenek olur.

@Onur Yavuz, Abi yeri değil ama karşılıklı vefasız çıktık birbirimize en kısa zamanda öğütlerini ve engin bilgilerinle dolu bir sohbet istiyorum daha doğrusu temenni ediyorum :) Onur Uncu teklifin de değerlendirmeye alınmıştır.

Evet bir kaç isim yazılabilir kimler isteniyor bizimde fikrimiz olsun herkesin okumakta memnun olduğu bir röportaj olsun tabi ki site tarafından istenilen kişi kabul ederse röportaj teklifini bir de o bakış açısı var :)
 
Eren Aydın ile yapılmış mıydı?O olabilir.
 
Şu ana kadar Şamil abi- Savaş abi ve Tugay aktepenin röpartajlarını okudum . Zaten röpartaj okumayı çok severim bu 3 röpartajtan inanılmaz keyif aldım.

Şamil abinin hoşgörüye dair sözleri ile Savaş abinin aşkı tanımlamasına verdigi cevap inanılmaz güzeldi. Tugay aktepe ile aynı semtte oturuyormuşuz megerse :) Yugoslav göçmeni olmamız diger bir ortak özelligimiz oldugunu gördüm.Kısacası çok keyifli bir okunacak bir iş çıkarmış arkadaşlar . Bu gece de okumaya devam edecem okumadıklarımı.
 
Bu siteden bir tek Onur uncu ile reelde sohbet etmişligim var ama kişisel sohbetimiz olmadı o yüzden onu tanımak için bir oy da benden :)
 
Merhabalar.

Erdal, e-posta atınca, hemen foruma girip, bir konuya bakmak istedim. Buranın sıcaklığını da özlemişim doğrusu. İş güç foruma girmemi engelledi. Çoğu olaydan da geri kaldım. Ama, bu işi sevdiğim için zevkle devam edeceğiz gibi görünüyor röportajlara. Sağol Erdal kardeşim. En yakın zamanda ilk röportaj çalışmamızda görüşmek üzere.

Tabii ki, Bağdat Kaynak ile devam edilecektir. Bu konuda çok haklısın, Barış. Ama, her şey o kadar hızlı gerçekleşti ki. Gerçekten ayıp oldu , ben askere gitmeden Bağdat Kaynak konusu açılmıştı galiba, o kadar uzun zaman olmuş.

Erdal, en yakın zamanda başlayalım kardeşim. Hatta bugün bile tekrardan konu açılabilir.
 
Bağdat Kaynak ile yapılacak bir röportaj tabi kabul etmesi halinde ben ö.m yolluyorum şimdi.
 

Üst