Efsane Oyun CM 01/02

Bu oyunun hayranları var mı forumda merak ettim. Oyun 2001 senesinin ama ben hâlâ sıkıldıkça oynarım. Efsane oyuncuları da saymadan olmaz : Tsigalko, Aghahowa, Taribo West, Nikiforenko, Okoronkwo, Nesta, Vieira, Veron, Totti, Crespo, Vieri, Montella, Batistuta, Zanetti, Giggs, Nedved, Nistelrooy, Davids, Maldini, Roberto Carlos, Totti, Raul, Rivaldo, Overmars, Chiotis, Costanzo, Dei, Buffon, Kahn...

Ulan İstanbul dizisinde bir selam çakıldı bu oyuna da :) Ayrıca Tsikalgo'nun yapımcının uydurduğu bir oyuncu olarak okumuştum.

Ulan İstanbul dizisinde bir selam çakıldı bu oyuna da :) Ayrıca Tsikalgo'nun yapımcının uydurduğu bir oyuncu olarak okumuştum.

Evet Tsigalko oyunun buglarından biridir. :) Çoğu kişinin efsanesidir zaten. Sezonda rahatça 50-60 gol atma potansiyeli vardır. Oyunu yapanlar gözlem yaparken bunun çok gol attığı maça denk gelmişler. O yüzden abartmışlar. Fakat oyunun çoğu yıldızı önceden bilmişliği de vardır. Mesela Robben falan oyunda 17 yaşındadır ama çok iyi oynar.

Horvath'ta aslında fena değil ama Sergen daha iyi tabi. Sağ bekte ise Perez vazgeçilmez tabi ki. Okan ile Hakan Şükür'ü direk alırım hiç kaçırmam.

Horvath'a ben çok gıcık olurum ya. İşin kötüsü serbest bırakıyorum, yönetim izin vermiyor. Evet Sergen'i Siirt Jetpa'dan almak gerekiyor. Orta sahada da favorim Mark Kerr olur. Tabi para olursa Petrov, Gerrard, Dacourt, Bowyer, Davids, Vieira falan iyidir. Benim oynadığım sürümde Perez falan da yok Capone var.