Yok Esra abla kendimizce olan parayı değerlendirmek istiyoruz
helâl olan yollardan...
Yoksa repoya verip 1 sene sonra %9 para koymasını ne yapayım faiz olduktan sonra.
Eser abi
standart and pools falan ne demek istedin Eser abi yorumlayamadım,bir açıklama bekliyorum...
Ah be Çağlar abi benimde aklımdan geçti GS almak ama 1 lotu çok olunca vazgeçtim bir de endeks yüksek olunca risk alamadım çok düşerse falan diye... Perişan edebilirdi... Şimdi ne yapar GS seçimler falan var,şahsen ben seçimlerden sonra kağıt bir kaç kez tavan görür diye tahmin ediyorum,mayısta şampiyonluk yaşanırsa -ki yaşanacak kağıt değerini korur...
Çağlar abi ne tür kağıtlardan birşey bekliyorsun.
Deva'dan ben şahsem büyük patlama bekliyorum eczacıların kepenkleri çektiği hafta eczacıbası tavan tavan yaparken,deva aynıydı kıpırdamadı o yüzden birşey bekliyorum.
Aynı şekilde Tire Kutsan'da bu şekilde, 1.57 ye bölündükten sonra 2.34'ü gördü bu kağıt,şu an da 1.75'lerde seyir gösteriyor.
Viking'de pek kıpırdanma yok generalı ergenekondan içeri aldıkları gün 1.37'i gören Viking şu an 1.63'ler de seyir gösteriyor,1.90-2.00'lara kadar çıkar... diye tahmin ediyorum.
Yarın Amerika'da toplantı var endeks %-1.00-2.00 civarında düşecek diyorlar yarından için bakalım neler olacak...