En Büyük Asker Bizim Asker!

Az önce Facebook denen merette gördüm, Erdem Akkaş kardeşimiz 4 Aralık'ta birliğine teslim oluyormuş..

Vatani görev yeri; İzmir Foça, 7. Jandarma Komando Er olarak çıkmış.. Öncelikle hayırlı olsun, 15 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer derler ama bunu giden bilirmiş o yüzden sende göreceğiz bunu.. :)

Şimdiden hayırlı tezkereler Erdem, sağ salim dönmen ve tekrardan yazman dileğiyle..

Orti tam şehrine düştün be 'gavur şehri'nde ' ne işin var senin! Neyse bolca denize girer,sahilden,kumsaldan ayrılmazsın artık,iyi tatiller sana. :)

Kendine iyi bak orti, hayırlısıyla git gel acemi birlikten döndükten sonra memlekete dönünce haber ver okey yapalım bir ara.

Hayırlı teskereler, Allah'a emanet ol !

Hayırlısıyla gidip dönmen dileğiyle..gerçekten konuşmakdan ve tanımış olmakdan çok mutlu oldugum birisin umarım herşey gönlünce olur Reis.

hayırlı tezkereler

SeviyoruK seNi

Arkadaşlar hepiniz sağolun varolun..Başlığı açan Barış Kardeşime de ayrıca Teşekkür ederim..Çok güzel insanlar tanıdım çok güzel muhabbetlerimiz oldu..Kırgınlıklarımız da..Hepiniz Kendinize çok iyi bakın..Tekrar Görüşmek dileğiyle..

Askerin kralı gsbasket.org'dan çıkar :) .

Seninle olan o doyumsuz tartışmalarımızın kalbimde ayrı bir yeri olacak, hiç unutmayacağım. Sende unutma.

İnanıyorum ki sapa sağlam gidip sapa sağlam geleceksin.

Hayırlı teskereler kardeşim.

Reis çok konuşmuştuk bu konu üzerinde seninle dilekçeydi,kıldı-yündü demek ki 2009'un sonunda gitmek nasipmiş. =)

Allah'ın izni ile git, sağsalim gel. Asker ocağında dualarımız sen ve senin gibi Mehmetçiklerimizle...

Hayırlı tezkereler...