En Büyük Hayaliniz?

eczacı olup dıplomamı kıralamak..ardındanda ılac mumessılı olup yuklu maas ve araba aldıktan sonra bıde evlendımmı daha ne ısterım allahtan...

LJ23 arkadaşım Allah hepimizin gönlüne göre wersin de ben şöle düşünüyorum araba ew alışveriş ortam piyasa manita sonu yok ama peki sonsuzlukta naapcaz???

Bahtsizbedewi' Alıntı:
LJ23 arkadaşım Allah hepimizin gönlüne göre wersin de ben şöle düşünüyorum araba ew alışveriş ortam piyasa manita sonu yok ama peki sonsuzlukta naapcaz???

haklısın be abı ben orasını hıc dusunmedım :( :(

İkisi de size saçma gelebilir ama 1.'si Galatasaray'ın basketbolda Avrupa Kupası alışını salonda izlemek,2.'si ise Alplerin ucra bir köşesinde sessiz sakin bir hayat sürmek.

hayal olarak
Nobel Barış Ödülünü Afrika çocuklarına yapacağım yardımlar sonucu almak olurdu. şu dünyada yıllardır arzuladığım şeydir bu. live 8 ten önce yani merak etmeyin :)

fantastik olarak
Kadıköyde çok ciddi maçta 55000 seyircinin önünde 90. dakikada efsanevi bir gol atıp ( metin oktay ağları delmek , rivaldo ceza alanı dışında valencia ya rövaşata golü dakika 90 da ve takımı şampiyonlar ligine sokmak gibi) seyirciye dönüp sadece ellerimi kaldırıp formamı öpmek

BuRaKGS' Alıntı:
Bahtsizbedewi' Alıntı:

haklısın be abı ben orasını hıc dusunmedım :( :(
hayaller kurarız.. hayller kurarız.. her yaşta hemde..peki sora .. yeni hayaller kurarızzz.. peki daha sora yine ve yeni hayaller kurarız.. fırata katılıorum sonu yok...bide hayal kırıklıgına ugramak vardır ki bu konuyu hiç açmayalım bence...

John Lenon'ın bi lafı vardır Hayat biz hayal kurarken başımızdan geçen zamandır diye, en güzeli icraata çabuk geçmek, fazla hayal kurmadan ama ne yazık ki hayalsiz de yaşanmıyor be...

Fenerbahce Stadı...Skor 5-0 Gs lehine.Dakika 89,mac oynanırken "cimbom buraya" diye bagırmaya baslıyoruz ve takımda mac oynanmasına ragmen tribune geliyor.O sırada Fener bir gol atıyor ve mac 5-1 bitiyor...

Önder' Alıntı:
Fenerbahce Stadı...Skor 5-0 Gs lehine.Dakika 89,mac oynanırken "cimbom buraya" diye bagırmaya baslıyoruz ve takımda mac oynanmasına ragmen tribune geliyor.O sırada Fener bir gol atıyor ve mac 5-1 bitiyor...

Oooo, abicim. Bu hayal değil ki, GERÇEK. :ehue :atki Yaşandı yani, anlıyor musun? :muhaha :hi :ehue

Re: En Buyuk Hayalınız...

Komik gelebilir ama küçüklükten beri tek hayalim 2010 dünya kupasında oynamaktı..Maalesef tekerimiz cabuk patladı..

Şimdiki hayalim, düzenli bir aile ortamında yasamak ve acı cekmeden ölmek..

Re: En Buyuk Hayalınız...

İleride muhteşem projelere imza atan bir inşaat mühendisi olmak ve aynı zamanda Galatasaray Spor Klübü'nün başkanı olmak.İşte en büyük iki hayalim.

En büyük hayalim diplomamı aldıktan sonra evlenip 2 tane çocuk yaptıktan sonra Aslantepe'den kombine alıp Fenerbahçe ... şammpiyon cimbom yazacağız diye bağırmak.

alp dağlarında yaşamak...her gün yamaç paraşütü ile atlamak.

şehirden uzak tamamen sessiz bir yaşam..pcnin ve tv nin olmadığı bir hayat..