En sevdiğiniz pc oyunu hangisi?

-Black Isle firmasından çıkan RPG'ler (Özellikle Icewind Dale)
-Elder Scrolls serisi (Morrowind oynamadaım pek ama Daggerfall bir numaradır)
-C&C Red Alert
-Ve tabii ki CM ve FM serileri...

FM bi de new star soccer var ama paralı olduğu için sadece 10 maçlık demosunu oynadım.çok tatlı bir oyun.
call of dutyi de unutmamak lazım.hem single hem de multiplayer modunda.

cm 03/04
Yıllar geçti ama bu oyundan vazgeçemedim. Keşfettiğim oyunculardan 5 tane takım çıkar en az. Hele full database'de genç yetenek avlarım meşurdur. Sakın Galatasaray'ı seçmeyin. Bratu, petre , tamas ,lukunku , batista gibi yabancıları göndermek için çok uğraşırsınız. Alın bi 2. lig takımı ordan yükselmesi çok daha eğlenceli.

Deniz Baskın' Alıntı:
cm 03/04
Yıllar geçti ama bu oyundan vazgeçemedim. Keşfettiğim oyunculardan 5 tane takım çıkar en az. Hele full database'de genç yetenek avlarım meşurdur. Sakın Galatasaray'ı seçmeyin. Bratu, petre , tamas ,lukunku , batista gibi yabancıları göndermek için çok uğraşırsınız. Alın bi 2. lig takımı ordan yükselmesi çok daha eğlenceli.
Oynadığım tek menajerlik oyunudur. Gerçi bir yıl oldu sanırım, hiç bakmadım; ama kayıtlı durur hâlâ bilgisayarımda. 10 - 15 yıl üst üste lig şampiyonluğu, 5 - 6 defa da ŞL şampiyonluğu aldım Galatasaray'la. Sıktı bir süre sonra. :)

Onur BALCI' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":5q22h37r]cm 03/04
Oynadığım tek menajerlik oyunudur. Gerçi bir yıl oldu sanırım, hiç bakmadım; ama kayıtlı durur hâlâ bilgisayarımda. 10 - 15 yıl üst üste lig şampiyonluğu, 5 - 6 defa da ŞL şampiyonluğu aldım Galatasaray'la. Sıktı bir süre sonra. :)[/quote:5q22h37r]
Abi doğru söyle bratu'nun kaçırdığı gollerden sonra kaç kutu aspirin tükettin. Lukunkuya hiç girmiyorum zaten onu aspirin değil pasiflora keser anca :) bu arada yabancı kısıtlaması insanın elini kolunu bağlayınca gerçek klüp yöneticelerine hak vermeye başlamıştım oyunu ilk oynadığım zamanlar.

Bilmem, hatırlamıyorum onları. İlk sene kurtulmuştum sanırım onlardan. :)

Güzel gidiyordu bende her şey. Dediğim gibi; üst üste alıyordum kupaları. :)

Eğer internetten ya da bilgisayara kurup oynama imkanı varsa "trivial pursuit"i çok sevebilirim.

Var mı acaba bu oyunu yükleyerek oynama imkanımız, varsa yükleyebileceğimiz yer?

Bugün gittiğim bir mekanda makinede oynanan halini gördüm de...

En sevdiğim oyunun yamasından bir ekran görüntüsü;

2uj766v.jpg