Benim lord of the rings battle middle-earth.
Siziin arkadaşlar.Bizimle paylaşın lütfen!
Siziin arkadaşlar.Bizimle paylaşın lütfen!
Oynadığım tek menajerlik oyunudur. Gerçi bir yıl oldu sanırım, hiç bakmadım; ama kayıtlı durur hâlâ bilgisayarımda. 10 - 15 yıl üst üste lig şampiyonluğu, 5 - 6 defa da ŞL şampiyonluğu aldım Galatasaray'la. Sıktı bir süre sonra.Deniz Baskın' Alıntı:cm 03/04
Yıllar geçti ama bu oyundan vazgeçemedim. Keşfettiğim oyunculardan 5 tane takım çıkar en az. Hele full database'de genç yetenek avlarım meşurdur. Sakın Galatasaray'ı seçmeyin. Bratu, petre , tamas ,lukunku , batista gibi yabancıları göndermek için çok uğraşırsınız. Alın bi 2. lig takımı ordan yükselmesi çok daha eğlenceli.
Oynadığım tek menajerlik oyunudur. Gerçi bir yıl oldu sanırım, hiç bakmadım; ama kayıtlı durur hâlâ bilgisayarımda. 10 - 15 yıl üst üste lig şampiyonluğu, 5 - 6 defa da ŞL şampiyonluğu aldım Galatasaray'la. Sıktı bir süre sonra. [/quote:5q22h37r]Onur BALCI' Alıntı:[quote="Deniz Baskın":5q22h37r]cm 03/04
Yıllar geçti ama bu oyundan vazgeçemedim. Keşfettiğim oyunculardan 5 tane takım çıkar en az. Hele full database'de genç yetenek avlarım meşurdur. Sakın Galatasaray'ı seçmeyin. Bratu, petre , tamas ,lukunku , batista gibi yabancıları göndermek için çok uğraşırsınız. Alın bi 2. lig takımı ordan yükselmesi çok daha eğlenceli.
Onur Yavuz' Alıntı:Eğer internetten ya da bilgisayara kurup oynama imkanı varsa "trivial pursuit"i çok sevebilirim.
Var mı acaba bu oyunu yükleyerek oynama imkanımız, varsa yükleyebileceğimiz yer?
Bugün gittiğim bir mekanda makinede oynanan halini gördüm de...