En sewdiğiniz müzik & temsilcisi

En çok dinlenen ?

• rap

Oy: 0 0.0%
  • pop

• arabesk

• r&b

• metal

• Türkü

• Türk sana müziği

• Kullanılan toplam oy
    9
kankalar en çok hangi müzik türünü sewersiniz?? we sizce bunu türkiye den en iyi kim temsil eder??

benimki RAP müzik en iyi temsilcileri

İSTANBUL ATTACK [FUCHS,RAMİZ,TİMUR,KASIRGA]

RESPECT

ilk mesajı ben yazayım bari.ben rock müzik dinliyorum kabaca en iyileri değilde en çok dinlediklerimi yazayım
*şebnem ferah
*teoman
*mor ve ötesi
ayrıca, aylin aslım,rashitte başarılılar

bende rock sewenlerdenim ama sewdiğim bir sürü grup war ben en iyisi sewmediklerimi yazayim bari

1-)aydilge(rock müzik yaptıklarını düşünmüyorum)
2-)yüksek sadakat(kesinlikle pop yapıyolar)
3-)seksendört(arabesk müzik yapıyolar)

tabi bunlar benim görüşlerim yukarıda belirttiğim sarkıcılar rock müzik yaptıklarını söylüyorlar ama ben rock yaptıklarını düşünmüyorum

favori ise=PENTEGRAM

kesinlikle rock

Duman
Mor ve Ötesi
Şebnem Ferah
Özlem Tekin
Demir Demirkan
Dorian
Çilekeş
Kurban
maNga
Ogün Sanlısoy
6. Cadde
Teoman
Kargo
Pentagram

canbulubay' Alıntı:
günümüz gençliğinde benliğimiz olan türkülere hiç sahip çıkılmadığını görüyorum ve çok üzülüyorum...

Hepsinden önce dilimize sahip çıkmıyoruz. Se(w)diğiniz nedir ? Sevdiğiniz yazmak zormu anlamıyorum ki , neyse..

bu benimde kafamda hep var hatta yarım saat saat kadar önce erkek takım forumunda kasıtlı yapıldığı bariz olan imla hataları dikkatimi çekti...
ardından forum kuralları bölümüne girdim ve imla kurallarına uyma maddesini gördüm...
buradan da anlıyoruz ki çoğu kişi kuralları ya hiç okumuyor ya okuyor da sallamıyor...

eskiden tam anlamıyla rock dinlemekten hoşlanırdım hatta biraz daha metal diyelim biz..
soraları arabesk dışı her tarz hoşuma gitmeye başladı.. zaten türkü dinlemeyi severim ben :)

birde amatör grupları dinlemekten zevk alıyorum..amatör rock gruplarını

sora ceza AYBEN sagopa

yinede
nirvananın red hot chilli peppers ın yerini kimse tutamaz..

bide son zamanlar foo fightersla placebo dinlemekte zevk verio..
bide fazvori grubum pi ve redd
gercekten güzel müzik yaptıklarına inanıorum..

UguR[Fuchs' Alıntı:
tabi senin görüşün saygı duyarım ama ben hiç sevmiyorum rap müziği. bi kere adamın ne dediği anlaşılmıyo zaten. adam çıkıyo saniyede 100 kelime söylüyo ya. bide gaza geldi mi daha beter oluyo. taramalı tüfek sanki :D

Her türlü müziği zeverim(Arabesk dışında)

Ama şu ara Latin müziklerini daha çok dinliyorum. Şu anda dinlediklerim: "Donde Estas Yolanda", "La Negra Tiene Tumbao", "L'italiano"

Barış Yarar' Alıntı:

Ama şu ara Latin müziklerini daha çok dinliyorum. Şu anda dinlediklerim: "Donde Estas Yolanda", "La Negra Tiene Tumbao", "L'italiano"
arjantin iyi gidiyo tabi dinlersin latin müziklerini. yakında tango yapmayada başlarsın artık :muhaha

emregs' Alıntı:
Barış Yarar' Alıntı:

arjantin iyi gidiyo tabi dinlersin latin müziklerini. yakında tango yapmayada başlarsın artık :muhaha

eheh onu da yaparız tabi.Tango,Salsa,Rumba,Guaguanco ne ararsan var :) Arjantin,Bolivya,Küba,Venezuela,Meksika.Ama müziklerini ve kültürlerini gerçekten seviyorum.

evet türkülerde güzeldir ben şahsen herkesin türkülerde kendine ait birşeyler bulabileceğine inanıyorum tabi bunun yanında kültürümüzü temsil ettiğine inanıyorum.ayrıca anketi yapan arkadaş özgün müziği koymamış özgün müzik de çok güsel