Burak Ceyhan, çok teşekkür ederim Burak.Geçen seneden kalan "Hatırlanmamak" yarası vardı.Bu başlıkdan sonra hiç bir şey kalmadı.Gelecek yıl İstanbul ya da Kocaeli'ne gelirsen işte o zaman sohbetlerin doyumu olmaz.
Ali Erdem Gürtepe, teşekkür ederim.
Barış Yavruoğlu, teşekkür ederim.İyi izle bu maç Leo Franco'yu.Maçdan sonra bazı mesajlarını editleyebilirsin.
Yunus Gökyıldız, teşekkür ederim ama sana kaç kere dedim şu Onur Yavuz'un işaretini kullanma diye.Bak ele ayağa düştü işaret.Gitti Onur abimin sade tebessümü.
Berkan Karadurmuş, teşekkürler.
Yunus Taylan, teşekkür ederim.Ayrıca ne varmış müzik zevkimde?Senide görürüm üniversite yıllarında.
Onur Yavuz, teşekkür ederim Onur abi.İlk 3-4 ayımda senin başını çok ağrıtmadım.Ne forum kuralı bıraktım, ne üslup, ne de konu başlığı.[Gerizekalıca TV dizilerinden sıkılmadınız mı?]
İstanbul'a giderken umarım 1-2 saatliğine Kocaeli'ne uğrarsın da seninle tanışma şerefine erişirim.Nirvana'ya ulaşırım.
Eren Aydın, hep birlikte mutlu mesut senelere...
Uğur Yılmaz, çok teşekkür ederim Uğur.İyi dileklerin umarım gerçekleşir.Ama Houston Rockets'dan bu sezon bir şey beklemiyorum.Gelecek sene Yao tam anlamıyla dönerse o zaman izleyin bizi. 8)
Sühan Cem, teşekkürler abi.Umarım senlede tanışabilirim.Bu arada nereden atladığımı anlayamadım abi?
Tugay Aktepe, teşekkür ederim California'lı.
Tonguç Sarp Gavtoğlu, teşekkür ederim.
Okan Bakır, teşekkür ederim.
Sefa Kadakal, teşekkür ederim.
Doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim.Hatırlanmak güzel şey.Geçen yıldan sonra insan bunun değerini çok iyi anlıyor.