Euro 2008 deki Şampiyonluk Adayınız

Euro 2008 deki Şampiyonluk Adayınız

  • TÜRKİYE

    Oy: 0 0.0%
  • Hollanda

    Oy: 0 0.0%
  • İsveç

    Oy: 0 0.0%
  • Almanya

    Oy: 0 0.0%
  • Hırvatistan

    Oy: 0 0.0%
  • Yunanistan

    Oy: 0 0.0%
  • Diğer

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    30
başıma birşey gelmiyecekse hırvatları tutuyorum :) şaka bi yana terime o kadar uyuzum ki açıkçası hırvatlar yenerse üzülmem yani slaven bilic e duyduğum saygıyı terime duymuyorum ne yazikki ama yine de Türkiye nin kazanmasını isteyeceğim,yenerlerse sokağa falan dökülmem yani; sadece yurtdışındaki Türk arkadaşlar için tutuyorum bu takımı,onlar bilir bu galibiyetlerin önemini,bi hırvata yanbakmanın zevkini onlar yaşar bilmem neresinde dünyanın..
ah terim ne antipatik insan yaptın kendini böyle 7-8 senede kariyerin fiorentinadan sonra tepetaklak hadi hayırlısı fenerde görürüz seni yakında :(
 
portekiz almanya galibi ile bizle hırvatistandan biri oynayacak ağacın solunda...ağacın sağında ise hollanda kim çıkarsa yenecektir ama italya ispanya galibi ile oynayacağı maç süper olacak
 
Portakallar dün bence strateji hatası yaptılar hemde çok büyük İtalya Finalleri Portakallardan daha iyi oyanayn bir takım.Hollanda alır diyordum ama İtalya alacak gibime geliyor.
 
Grup maçlarına çok iyi başladı Almanya sonraki 2 maçında kötü oynadı. Dün de Portekiz karşısında çok üst düzey bir futbol oynamadılar fakat gerektiği gibi oynadılar ve kazanmasını bildiler. Bundan sonra daha da zorlanacaklar fakat Almanya kupayı alır diye düşünüyorum. Gönül ister ki Türkiye alsın kupayı fakat zor gibi, Almanlar favori. Almanya-Hollanda finali bekliyorum.
 
Sakatlarımız ve Almanya maçındaki cezalılarımız olmasa rahatlıkla Türkiye diyebilirdim. Ama bana Hollanda şampiyon olacak gibi geliyor. Hem bugüne kadar sadece 2 sarı kart görmüşler hem de bildiğim kadarıyla sakat oyuncuları yok.
 
ben oumu en başta portekiz e vermiştim ama kararım hollanda olarak değişmişti.ikiside elendi. :)

koskoca forumda 1 kişi bile rusya dememiş.gerçi benimde aklıomın ucundan geçmezdi yarı final oynayacakları.
 

Üst