Euro 2012 Elemeleri

A Grubu: TÜRKİYE,Almanya,Avusturya,Belçika,Kazakistan,Azerbeycan

B Grubu: Andora, Ermenistan, Makedonya, İrlanda Cumhuriyeti, Slovakya, Rusya

C Grubu: Faroe Adaları, Estonya, Slovenya, Kuzey İrlanda, Sırbistan, İtalya

D Grubu: Lüksemburg, Arnavutluk, Belarus, Bosna-Hersek, Romanya, Fransa

E Grubu: San Marino, Moldova, Macaristan, Finlandiya, İsveç, Hollanda

F Grubu: Malta, Gürcistan, Letonya, İsrail, Yunanistan, Hırvatistan

G Grubu: Karadağ, Galler, Bulgaristan, İsviçre, İngiltere

H Grubu: İzlanda, Kıbrıs Rum Kesimi, Norveç, Danimarka, Portekiz

I Grubu: Liechtenstein, Litvanya, İskoçya, Çek Cumhuriyeti, İspanya


Şu gruptan da çıkamazsak birdaha gidemeyiz herhalde.
 
Elimizdekilerin kıymetini bilsek mehmet aurelioyu Türk yapmak yerine gurbetçilerimizle ilgilensek bu gün kupanın favorilerinden olurduk.


--------------------Sinan----------------------------

Gökhan-----Servet-----Emre G.------Hakan Balta

Mesut------Gökhan İnler------Hamit-----Arda

-----------------Sercan

---------------------------Semih


Bu kadro en az yarı final oynardı
 
Grupta 1.ci olacak takım direk katılıyor.Grupların en iyi 2.ci'si direk katılıyor.Diğer 2.ci'ler playoff oynuyor.Durum budur..

Almanya'yla 1.olmak için sıkı bir mücadeleye gireriz,küçük maçlarda takılmazsak 1.ci olma şansımızı yüksek görüyorum..Ama ilk 2'de olacağımız kesindir..
 
Grupta ilk iki şansımız yüksek.Almanya haricinde Avusturya ve Belçika yeni yapılanmalara girmiş olsalarda bizden daha iyi değiller.Her iki takımıda geçmemiz gerekir.

Ama milli takımımızın içinde bulunduğu durumdan dolayı kesin konuşmamak lazım.Yeni gelicek hoca kim olucak,nasıl bir sistem kurucak bekleyip görücez.
 
Ben 1.olabileceğimizi düşünmüyorum. ALmanya liderliği garantilemeden bize kolay kolay puan vermez. Umarım o hataları bir daha yapmayız. 2.olarak play off lara gireriz.
 
Almanya ile liderlik için savaşırız fakat ben herşeye rağmen süprizlere açığım.Umarım gruptan çıkmayı başarırız.
 
Bence hiç kolay grup değil. ne olursa olsun Avrupadan takımlarla karşılaşacaksınız. Avusturya aşama kaydeden takım. Balçikada da bir sürü genç oyuncu vardı onlar deneyim kazandı. 1. olursak şaşırmam ama zor gerçekten..
 
Yeni dikkat ettim de deplasmanımız yok bu arada,buda itici bir güç olacak maçlarda..Her statda bizim sesimiz gür çıkacak.

Bu açıdan da avantajımız var.Bir an önce teknik direktörün gelip,oyuncuları tanıması sistemini oturtması lazım,az bir zaman kaldı.
 
UEFA'dan beklenen karar! Üç ayrı Federasyon başkanı ile yönetilen ve FIFA ile UEFA'nın bir süredir ciddi uyarılarına karşın bu yönetim biçiminde değişikliğe gitmeyen Bosna Hersek UEFA ve FIFA'nın tüm organizasyonlarından ihraç edildi. UEFA yönetimi Futbol Federasyonu'ndaki bu yönetimin değişmesini istiyordu.

UEFA Disiplin Kurulu'ndan sabah saatlerinden yapılan açıklamada 2.bir karara kadar Bosna Hersek Futbol Federasyonu'nun UEFA'nın tüm organizasyonlarından men edildiği belirtilirken, en kısa zamanda gerekli değişiklikler yapılarak futbol ailesine geri dönmesi temennisinde bulunuldu.

Gelecek yıl Polonya ve Ukrayna'da düzenlenecek olan EURO 2012 için elemelerde D Grubu'nda yer alıyordu. 4 maç sonunda 7 puan toplayabilen ekip liderliğini Fransa'nın sürdürdüğü grupta 5.sırada yer alıyordu.

Bu karar ile birlikte Bosna Hersek'in gruptaki maçları da iptal oldu
 

Üst