Eurobasket 2011 Finali | İspanya-Fransa

Şampiyon kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    24
Milli takımımız hariç gayet güzel, zevki ve basketbola doyduğumuz bir turnuva oldu. Böyle bir turnuvanın finali de mutlaka muhteşem olacaktır. Bir yanda Navarro, Gasol kardeşler; diğer tarafta Tony Parker ve saz arkadaşları. Bakalım kazanan kim olacak?

Fransa'yı ülke olarak, İspanya'yı da çirkefliklerinden dolayı sevmem. Bu maçı özel olarak almasını istediğim bir takım yok ama İspanya alır gibi duruyor.

Bu arada maç Pazar akşamı 21:00'de. Samsunspor maçımızla aynı saatlerde.

İspanya bu sefer affetmeyecek gibi geliyor bana :)

Navarro-Batum eşleşmesi ilginç olacak ama Gasol kardeşlerinin yanında Navarro'yu, Rudy'yi düşününce kadro kalitesi olarak çok ağır basıyor Fransa. Şöyle diyelim; iki takım da en iyi performanslarını sergilerse İspanya çok rahat alır bu maçı. Fransa'dan en az 2 oyuncudan ekstra katkı gelmesi lazım, bakalım o oyuncular kimler olacak?

Navarro bügünkü gibi insanüstü oynamazsa bana Fransa alacak gibi geliyor.De Colo,Batum,Parker,Traore oldukça formdalar son maçlarda. Batum Navarro'yu yavaşlatabilirse Fransa 1 adım önde bence yada gönlüm onların almasını istiyor diyelim.:)

O değil de bu turnuvada AK47 is back. Ne giderdi bizim takıma.

Ben Fransa'nın kazanmasını istiyorum.Fransa'yı sevmem,İspanya daha sıcak gelir bana ama genelde favori İspanya,ayrıca İspanya basketbol takımı bana pek sempatik gelmiyor o yüzden bir değişiklik olsun Fransa kaldırsın kupayı istiyorum.

Bence Fransa kazanacak ve maçın yıldızı Tony Parker olacak. Fransa'nın kadrosu ile İspanya'nın kadrosu arasına pek bir fark yok. Sadece İspanya uzun yıllardır aynı kadroyla mücadele ettiği için daha bir takım.

Gönlüm Fransa mantığım İspanya diyor. Gasoller'i ne kadar etkisiz hale getirebilecek bakalım Fransa, daha doğrusu getirebilecekler mi.. En azından Parker sayı kralı olsun yeter bana :D

maçtan dolayı kimse izlememiş herhalde ispanya 98 85 yenmiş fransayı mvp de navarro olmuş.Bo McCalebb (Makedonya), Tony Parker (Fransa), Juan Carlos Navarro (İspanya), Andrei Kırilenko (Rusya) ve Pau Gasol (İspanya) turnuvanın ilk beşi seçilmişler.

Fransa kazanır. Kupa Tony Parker'ın ellerinde kalkacak..

Abi ben sana demedim mi, Navarro her türlü akar diye, boş yere kuponun yattı :D

İspanya 98 - 85 Fransa

Juan Carlos Navarro 27 sayı 5 asist
Calderon ve Pau Gasol 17'şer sayı ile oynadılar.

Parker'ın ise 26 sayı 5 asist 5 ribaund'u yetmemiş. Bizim maçtan dolayı izleyemedim ama Navarro beni yanıltmadı.

Turnuvanın MVP'si ''La Bomba'' Juan Carlos Navarro olurken, en iyi beş ise Tony Parker, Bo McCalebb, Juan Carlos Navarro, Andrei Kirilenko ve Pau Gasol'den oluştu.

%7BA3D67D55-0C68-4631-B360-9546D5342D03%7Dbig_h.jpg