Euroleague Ön Elemesi 2. Maç | Galatasaray 93 - 83 Asvel

eveeet yolun sonuna geldik. Rytas karşısında başarılar...
bigbracket.png
 
İlk yarı rakibin istediği tarz koş koş basketi oynadık daha çok ve haddinden fazla sayı yedik. 2. yarı dizginledik ve 32 sayıya izin verdik.
Jaka inanılmazdı. Onun yanında Songaila önemli katkı verdi. Savunmada Shipp ve Gordon oldukça iyiydi, 2. yarı minvalinde konuşuyorum tabi. Gordon hücumda da dün kadar olmasa da baya efektifti. Cevher de son periyotta farkın açılmaya başlamasında çok kritik sayılar attı oldukça iyiydi.

Yarın en zor maçımız ve hedefe artık son bir engel kaldı. Son 40 dakika, son topa kadar! Euroleague'i istiyoruz!
 
shumpert bu turnuvada şu ana kadar hayal kırıklığı yarattı hucümda alıştığımız bitiriciliğini sergileyemedi savunmada bire bir pozisyonlarda iyi savunamadı umarım yarın toparlar onun gibi tecrübeye ihtiyacımız olacak yarın
 
Finale çıkmak güzel,takımımızı tebrik ediyorum,fakat takımdan hiç memnun değilim,bu maçıda bana göre kadromuzun kaliteli oluşu sayesinde kazandık,basketbol olarak daha çok yol almamız lazım,bunun içinde takımın birbirine alışması lazım,böyle durumlarda zamanla daha iyi olacağız denir,bende öyle diyorum.Ribauntlar ve savunmada sıkıntı var bence.
 
Tarihimizin en önemli maclarından birine çıkıyoruz. Son çeyreğe girerken sahada 5 tane türk oyuncu. Heralde zamanla ne kadar aşama kaydettiğimizin resmidir bu.
 

Üst