Eyyvah Eyvah

başroller Ata Demirer ve Demet Akbağ var.. çok hoş, naif, başarılı bir film.. ana unsur elbette ki komedi ama öyle ince detaylar var ki kalbi acıtabilen.. son zamanlarda bu kadar gülmedim hiçbir filmde.. sağlam bir gişeyi hakediyor kesinlikle.. ikincisi de yolda.. gün içinde yukardakinin yediği bir naneye kafası bozulan, birisinin yaptığı bi gıcıklığa tepesi atan vs herkes bu filmi izlerse gününü kurtarmış olur.. mutlu olur.. ertesi günlerde, vakitlerde, filmden bir an akla düştüğü vakit inceden bi sırıtır.. eheh der.. hoşuna gider..

Re: Eyvah Eyvah

Son yıllarda izledigim en komik film..Yüzümün gülmediği bir sahne hatırlamıyorum..Baba oğul kavusmasında bile güldüm o kadar yani :)

2-3 kez daha izlerim sanırım :)

Re: Eyvah Eyvah

Başarılı bir komedi filmi. Sevimli ve içten..

Kahkahalar atmazsınız belki ama bolca gülersiniz. Argo ve küfür yok denecek kadar az.

Ben beğendim, tavsiye ediyorum..

Bu senın en guzel kufursuz gercek komedi filmmi ,Komedi diye izledigmiz kufur dolu filmlerden sora oldukca basarılı

Müthiş bir film olmuş. Ata Demirer'i zaten seviyordum daha çok sevmeye başladım.

Yahşi Batı, Recep İvedik ve nicesine nal toplatması gereken bir film...

5 gün önce izledim filmi.Başarılı bir yapım,komedi filmlerinden hoşlanmamama

rağmen beğenerek izledim.Bazı yerlerinde çok sıkılsamda;özellikle emlakçıya

geldikleri ve kör numarası yaptıkları sahnede çok güldüm...Diğer filmlere oranla kesinlikle izlenebilir bir yapım.

keyifle izledik :)
güzeldi bence,
internette yorumları okuyunca "çok filim hareketler bunlar"a gitmekten vazgeçtik ve bu filme gittik, iyiki de gittik :)