Fantezi Futbol 2011-2012

Oyunu biliyorsunuzdur zaten.Ne yazık ki NTVSpor'un organizasyonu.Üye olun kurallar falan gayet basit.Sonuçta eğlenceli bir oyun.Başlık çok geç açıldı bende bu gün öğrendim.İlk hafta maçları için yarın 17.30'a kadar vakit var.

Bu başlık altında konuşalım birbirimize yardımcı olalım :)

Şöyle bir 11 kurdum ilk hafta için :

Takım Adı : All Sakar

4-4-2 dizilimi

Hakan Arıkan
Çağlar Birinci - Çağdaş Atan - Gökhan Zan - Orhan Şam
Emmaneul Culio - Michael Fink - Federico Insua - Cristian Baroni
Colin Kazım (K) - Simon Zenke

Yedekler : Ahmet Şahin - Bekir İrtegün - Deumi Tchami - Gökçek Vederson - Manuel Fernandes - Gustav Svensson

Alabildiğim kadar oyuncu almaya çalıştım, 17 kişilik kadro yapabildim anca.. Kurallarını okumadım oyunun, yedektekiler umarım puan kazandırıyordur.. Özellikle Kazım gol asist falan güzel şeyler yapar inşallah bol bol :D

Takimimin adi leeuw23 Bende soyle bir kadro kurdum
kaleci= muslera savunma=dany, serdar kurtulus,dede ortasaha=selcuk inan,melo,culio,nadir ciftci hucum=cem sultan,boyd,mustafa pektemek kaptanimi da selcuk inan yaptim ha bu arada eger fazla kisi olursak gsbasket ligi acalim

Takımım Sting1905 kadro ise ;

Z. Karcemarskas

Servet G.Gönül Serdar Aziz Hasan Ali Kaldırım J. Akaminko

Selçuk İnan Musa Aydın D.Zokora

P. Henrique Cenk Tosun K.Kazım

Kurallarda ilk 11'e koyduğun oyuncu oynamaz ise aynı mevkide en yüksek değeri olan oyuncu yerine oynamış sayılır diye bir şeyler var.Çok yedek seçmektense ilk 11'e kesin oynayacak iyi adamlar dizmek daha mantıklı gibi.3 yedek seçtim ben.Orta sahada Culio için çok kararsızım ama artık belli oldu kadrom.Bu arada kaptan yaptığınız oyuncunun puanı 2 ile çarpılıyor imiş.

------------------Tomic-----------------------
A.Tandoğan--Pekarik------Musa Nizam----Eboue

----Cernat---------Necati----------------Culio

----Kazım----------Baros----------------Zenke

Yedekler: A.Özmen-Svensson-M.Çakır

17.30'a kadar vakit var oyuncular için.Zenke'yi almıştım takımıma tribündergi 11 leri verdi.Zenke yoktu.Bende hemen değiştirdim.Zenke'yi çıkarıp Aristide Bance'yi koydum :D

------------------Tolga Zengin-----------------------
Hasan Ali----Seric------Khizanisvili----Vederson

Moritz-----Harbuzi------Selçuk İnan----Burak Yılmaz(c)

Kazım----------Baros

Yedekler: Carson-Ali Tandoğan-Svensson-Edu

Edu'nun değeri dün 1M'de,yedeğe almıştım,bugün 10M olmuş:)

herkes takımını yazmış ama lig kuran yok sanırım. GsBasket.Org adıyla açtım bir lig. şifre : pauldawkins . Daha önceden açıldıysa başka bir lig gönül rahatlığıyla uçurabilirim tabi :)

çok pahalı yav oyuncular:)

hakan arıkan/dede-ujfa-egemen/burak-selçuk inan-alex-ndiaye/cenk-almeida seçtim, daha 10 adam 97 oldu bile, en azından 14-15 adam alabilmek için daha mutevazi seçimler lazım sanırım..

2.Hafta kadrom;

Muslera

Ivan De Souza- Yalçın Ayhan- Serdar Kurtuluş

Selçuk- Wagner- Culio- Moritz- Cernat

Baros- Nobre

Hafta içinde değişikler olabilir ama Muslera inadım devam etmekte. :D

İlk hafta o kadar yanlış seçimlerime rağmen 30 puan almışım.Eboue'yi koyup birde kaptan yapmıştım,gol atacağını düşünüp. 0 getirdi yediğimiz 2 golden dolayı :)

Bu hafta; Gökhan Değirmenci/Vederson-İbrahim Öztürk-Basser/Erman Kılıç-Selçuk İnan-Culio-Halil Altıntop/Kazım-Amrabat-Baros

Yedekler: Bora Körk/Çetin Güngör/Cihan H./Cem Sultan

Çakma Madrid ile ben de aranızdayım. :) Fantasy bizim işimiz ama iyi başlayamadık. :)

Aynı takım ScoutGS liginde de var.

Çok kötü başladım.2 hafta sonunda 63 puanım var.Erken havlu attım :D Selçuk 1 gol 1 asist üstüne bir de kaptanlık vermiştim.Allahtan 20 puan kazandırdı 2.hafta. 3.hafta 40 puanı bulsam fena olmaz.

SinanGS takımımın ismi bende kötü başlayanlardanım ilk 2 haftada 74 puanda kaldık :)

İvesa-Dede-Ali Turan-Ali Tandoğan-Wagner-Alex(C)-Necati-Burak-Elmander-Webo-Kamara ilk 11'im ilk gün Wanger,Alex,Webo 3'lüsünden 7 puan geldi 81 olduk ama Alex'i almam almam aldım kuruttum adamı bide kaptanlık verdik bundan sonra alayım hep :)