Fatmagül'ün Suçu Ne?

Fatmagül'ün Hikayesi Başlıyor...

Beren Saat Ve Engin Akyürek!in Başrollerini Paylaştıkları Fatmagül'ün Suçu Ne? Başlıyor.

Dizinin Konusu Şöyle; Fatmagül, Ağabeyi Rahmi Ve Yengesi Mukaddes'le Yaşamaktadır, En Büyük Yaşam Umudu İse Çocukluk Aşkı, Nişanlısı Mustafa'dır. Mustafa'nın Kendi Elleriyle İnşe Ettiği Evleri Biter Bitmez Evleneceklerdir. Kerim İse Çocukluğundan Beri Onu Büyüten Nine'yle Birlikte Aynı Kasabadfa, Demir Ustası Olarak Yaşamaktadır. Hayatlarına İstanbul'da Devam Eden Selim, Erdoğan Ve Vural, Selim'in Kasabada Yapılacak Nişan Töreni İçin Birkaç Günlüğüne Kasabaya Gelirler. Fatmagül'ün Dört Arkadaşla Tesadüfen Kesişen Yolu, Hayatının Aşkını Tümüyle Değiştirir.

Fatmagülün Suçu Ne Dizisinin 1. Bölümü Bu Akşam Saat 20:00 Da Kanal D Ekranlarında...

Sırf Beren Saat var diye ara sıra izlenir :) :p

Filmin ismini anca filim sonunda anlayabildim.Bu kızın suçu ne ?

Şu son sahnesini görünce gerçekten midem bulandı.Bu tür olayların yaşanabildiğini düşününce içim daraldı gerçekten çok kötü durum.Böyle adamlar varsa bu ülkede Taksim de keseceksin suç aletlerini ellerine vereceksin vermelisin. !

Bence fatmagül'ün suçu Bİhter olması :))) Yahu bir kere tecavüz sahnesi var ama diziyi 10 defa gösterdiler (ben hala seyretmedim o sahneyi) bu nasıl iş anlamadım. Amma meraklısı varmış bu tecavüz sahnesinin 10 defa yayınlandı 10'unda da ratingi yüksekmiş.

hap içip paTLadık faTmaqüL'e rasTLadık FaTMaqüL'ün suçu yok biz oNu bihTer sandık :)

Barış Yavruoğlu' Alıntı:
[quote="Erdal Can İçelli":xw4lox5m]hap içip paTLadık faTmaqüL'e rasTLadık FaTMaqüL'ün suçu yok biz oNu bihTer sandık :)

Kuzenn , erken davranmışsın. :)[/quote:xw4lox5m]

Elim çabuktur kuzen : )

Kız tecavüze uğruyor ve damadın ailesi "kirlendi" diye ağlayıp duruyor. Geçenlerde baktığımda bu sahne vardı, sonra kızın yengesi de yine aynı şekilde yakınıp ağlıyordu.

Bu olay, tipik Türk zihniyetini anlatıyor. Bir kadın tecavüze uğruyor ve "kirlendi" damgasını yiyor, herkes bir bekaret derdine düşmüş. Yahu kız ne haldedir, bu nasıl travmadır diye de düşünen yok. Adım gibi biliyorum ki böyle düşünen milyonlarca kişi var şu ülkede. Zaten öyle olmasa doğu ve güneydoğu da işlenen töre cinayetlerini duymayız. Nedir bu bizde ki "bekaret" tabusu! Yani başka şekilde olmuş olsa bir nebze ( ki o konuda da anlayamam bu zihniyeti ) ama kız tecavüze uğramış yahu, var mı bunun ötesi!? Kimileri de tecavüze uğruyor diye intihar ediyor. Kaçıncı yüz yıldayız be birader? Nedir bu bizde ki "bekaret" algısı..

Bu dizi bir kez daha göstermiştir ki namus asla iki bacak arasında değildir, namus beyindedir. Örümcek ağlarla örülmüş beyinde değil ama!

1 FATMAGUL''UN SUCU NE KAND 15,09 39,04
2 KURTLAR VADISI PUSU ATV 11,01 29,56
3 RAPID WIEN-BESIKTAS STAR 9,61 25,84
4 FATMAGUL''UN SUCU NE (OZET) KAND 8,26 24,23
5 TURKAN KAND 7,24 23,79
6 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 6,88 24,3
7 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) ATV 4,63 12,93
8 SPOR GUNDEMI KAND 4,6 15,16
9 GUNUN OLAYI STAR 4,5 17,44
10 MANCHESTER CITY-JUVENTUS STAR 4,48 14,03

Reytinglerde,Kurtları bile geciyo pes yani.

Millet olarak aklımız nerde görüyoruz. :)

En son izdivaç programlarının ana haber bültenlerine haber olmasını, başından 2 evlilik geçiren kadının cinsel güçlerinden dolayı eski eşlerini suçlamalarını izlemiştim. Ne kadar iğrençti...

Yanlış anlaşılmasın, bu diziyi suçlamıyorum ama bu kadar gündemde olmasını ve popülarite kazanmasını sağlayan tecavüz sahnelerinin her bölümde olacağını zanneden sapıklar var maalesef. Reytingi bu yüzdendir diye tahmin diyorum...

Bence yeni basladigi için böyle. Zamanla reytingi düşecektir, bana göre oyuncu kadrosu pek iyi sayilmaz. Beren Saat disinda öyle elle tutulur bir oyuncu yok