fiba Basketball manager

Hep neden avrupa takımlarının olduğu bir basketbol oyunu çıkarılmaz diye düşünürdüm.Sonunda oda çıktı.Keyifli olacak sanırım.

Burada Nba gibi biz mi oynayacaz yoksa takımın Menajeri mi olacaz :)

Elbet buluruz.

alba berlinin resmi sitesinden bişeler buldum set filan çizoyusun takıma tekrar girdim o siteye bulamadım almanca çok karışık

Aha tam benlik oyun. Yıllardır bekledigim bir oyun formatıydı. NBA gibi degil de FM gibi bir tarzı varsa olay bitmistir :)

Önder su olayla ilgilen bakayım hehe

Aslında World Basketball Manager diye Yunanlar'dan oluşan bir ekibin çıkardığı bir basketbol menajerlik oyunu vardı,birkaç sezon önceki oyununu bulup oynamıştım;ancak başarılı değildi.

Bir forumda oyunun full sürümünü vermişer,linki görmek için üye olmak gerekiyor,google'da arayınca ilk sayfada çıkan forumlardan birinde.Sanırım geliştirmişler oyunu.Ayrıca çok sayıda lig var.Türkiye dahil.

Oyunun kendi sitesi var wbmgame.com diye ancak ulaşılamıyor.2007 senesinin oyunu çıkmış.

Video boyutu çok büyük indirmeyin hiç.Genelde görüntüler var Dünya Şampiyonasından.
Hem Dünya Şampiyonasında hemde Euroleaguede takım alabiliyoruz.Setleri filan çiziyoruz sanırım ama baya karşık olur yahu cm gibi olmaz :)

Re:

Arda EZER' Alıntı:
Aha tam benlik oyun. Yıllardır bekledigim bir oyun formatıydı. NBA gibi degil de FM gibi bir tarzı varsa olay bitmistir :)

Önder su olayla ilgilen bakayım hehe

arda abi sana draft day pro basketball oyununu öneririm tam fm ayarnda hatta çok daha fazla zevk alabilirsin ben izlerken yerimde duramıyordum :)

Bu da NBA VE NBDL için yaz..Avrupa için bu tarzda bi oyun yok mu..Grafik özellikleri bana uygun :)

ancak bu oyunun futbolun cm si olması için çok ekmek yemesi gerekir diye düşünüyorum.ama kin bilir belki uzun yıllar bunun üzerinde çalışıyorlardır karşımıza taş gibi bir oyunda çıkabilir.

Güzel bir oyuna benziyor. Futbol CM'den sıkılmıştım hem basketbol daha iyi olur. Set çizme falan varsa. Hem ileride koçluğumun stajını yapmış olurum...