ForzaGalatasaray.Org

Arkadaşlar http://www.forzagalatasaray.org adı altında bir sitemiz var. Güncel Galatasaray haberleri, güçlü yazar kadromuz ve yakında yürürlüğe girecek yeni projelerimizle Galatasaray'ın hizmetinde olacağız. Gerek portalımızda gerekse forumumuzda güncel olarak Galatasaray'ı, futbol dünyasını, amatör branşlarımızı işliyoruz. Üye olmak isteyen ya da sitemizi ziyaret etmek isteyen herkesi sitemize bekleriz. Ahmet Çakır ve Tufan Ersöz röpörtajlarımız oldu ve devamı da gelecek arkadaşlar.

Bize buradan bu fırsatı veren Gsbasket.org'a teşekkür ediyorum.

Geçen gün gönderilen bir link üzerine siteye göz atmıştım.

Güçlü bir yazar kadronuz olduğu gerçek ancak ilk izlenim çok önemlidir. Benim edindiğim ilk izlenim de doğrusu çok iyi değildi. Bazı gelişimleri zamana yaymak mümkündür ancak belli kuralları ilk günden belirleyip sonuna kadar aynı çizgide devam etmek çok daha iyi olur. Biliyorum biraz üstü kapalı bir eleştiri oldu ama değerli yazar arkadaş size konuyu biraz daha açacaktır.

Umarım uzun soluklu bir site olursunuz.

Onur Yavuz' Alıntı:
Geçen gün gönderilen bir link üzerine siteye göz atmıştım.

Güçlü bir yazar kadronuz olduğu gerçek ancak ilk izlenim çok önemlidir. Benim edindiğim ilk izlenim de doğrusu çok iyi değildi. Bazı gelişimleri zamana yaymak mümkündür ancak belli kuralları ilk günden belirleyip sonuna kadar aynı çizgide devam etmek çok daha iyi olur. Biliyorum biraz üstü kapalı bir eleştiri oldu ama değerli yazar arkadaş size konuyu biraz daha açacaktır.

Umarım uzun soluklu bir site olursunuz.
Onur ağabey yapıcı eleştirilerin için çok teşekkürler. Bu mesajını forumda da ayrı bir konu açarak belirttim. Böyle eleştirilere çok iytiyacımız var çünkü biliyoruz bizi daha ileriye taşıyacağını. ''Bazı gelişimleri zamana yaymak mümkündür ancak belli kuralları ilk günden belirleyip sonuna kadar aynı çizgide devam etmek çok daha iyi olur'' sözünü kendime önsöz olarak kabul ettim.

Burak'ın başını çektiği bir iş asla kötü olmaz.Onunla çalışma fırsatı bulmuştum her zaman insanlarla ilişkilerini iyi tutmuştur.Yeni sitende başarılar Burak bizde elimizden geldiğince sana destek olacaz.

Başarılar arkadaşlar öncelikle. İnşallah uzun soluklu bir yayın hayatınız olur.

Burak sen benim MSN'de var mısın ya :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Başarılar arkadaşlar öncelikle. İnşallah uzun soluklu bir yayın hayatınız olur.

Burak sen benim MSN'de var mısın ya :)
Önce Gökçe'ye teşşekkür edeyim. Eski tanışırız, birlikte çalışma fırsatımız oldu ve o günlerden beri güzel bir arkadaşlığımız var. Galatasaray bilgi alış verişimiz hiç bitmez.

Vallaha İzmir'densin gördüm 13 sene İzmir'de oturdum şu an msn de yoksun sanırım da burakeren@msn.com benim adresim.

Benim Göztepe İstanbul Göztepe :)

Burak Eren hatırlıyorum bir yerden ama çıkaramadım. Sanırım basketurk.net'ten olabilir ve de arkadaşım var Görkem Aktürk onun arkadaşısın. Benim adresim de secher_tr@msn.com . Neyse konuyu bölmeyelim. Başarılar tekrar.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Benim Göztepe İstanbul Göztepe :)

Burak Eren hatırlıyorum bir yerden ama çıkaramadım. Sanırım basketurk.net'ten olabilir ve de arkadaşım var Görkem Aktürk onun arkadaşısın. Benim adresim de secher_tr@msn.com . Neyse konuyu bölmeyelim. Başarılar tekrar.
Göztepe deyince bir anda İzmir'e gitti aklım. Baktım facebook'da eklemişim ben sanırım seni. Basketurk.net'den hatırlamışsındır evet.

Bu arada Galatasaray TV'de çıkan Kaleydoskop programında da bizim site tanıtılacak. Programa bazı arkadaşalrımız katılacak. İstanbul'da olmadığım için ben katılamam.

Yorumlayan , eleştiride bulunan herkese teşekkürler.

Eleştirilerle iyi günlere geleceğiz diye düşünüyorum , iyi kötü görüşlerinizi lütfen bizden esirgemeyin.

**

Burak'ın bağlantıları ve destekleriyle iyi yerlere geleceğinz inşallah. Burak'a buradanda teşekkür ediyorum.

Ayrıca ufak bir pankart hazırlıyoruz sitemiz için. Sezon kapandı fakat önümüzde Engelsiz Aslanlarımızın maçları var. :)

1KaN

Evet sevgili kardeşlerimiz böyle bir yola baş koymuş,çalışmış ve emek vermişler.Galatasaray taraftarına iyi hizmet vereceğine inandığım bir site.
Henüz yolun başında oldukları için fazla sayıda kullanıcıları yok.Ama doğru haberler ve düzeyli tartışma ortamları ile bu olayıda çözeceklerdir.
Bende onlara bayan takımla ilgili yazı yazıp onlara yardım etmeye çalışıyorum.(her hangi bir yazarlık amacım yok yazar oldumda demiyorum sadece bildiklerimi ve o bildiklerimle insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum)
arkdaşlarımızla birlikte sizinde desteklerinizi ve yapıcı eleştirilernizi bekliyoruz arkadaşlar.

Çok yakında Işıl Alben ve Sedat İncesu röpörtajlarımız olacak ForzaGalatasaray.Org ailesi olarak. İlginizi her zaman bekleriz.

Burak Barut' Alıntı:
Bence Gazate haberlerini gerçekmiş gibi göstermemek gerekir siteye güvenmek açısından .
Portal bütün Galatasaray haberlerini bir arada toplar. Ama ben ayıklarım içlerinden. Bu haberlerde asıl güven bana karşıdır. Çünkü herkes bana soruyor futbol gündemimizi. Portal bu uygulama ile hit konusunda iyi yerlere geldi. Ama eleştiri için çok sağol.