Galatasaray: 87 - Dostlukspor: 46

Galatasaray ? Dostlukspor

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 22 Mart 2008 Cumartesi günü Dostlukspor?la erteleme maçına çıkıyor. Bahçelievler Spor Salonu?ndaki karşılaşma saat 12:00?de başlayacak. Galatasaray bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılırsa sezonun ilk yarısını namağlup lider olarak kapatacak.


Kaynak : http://www.galatasaray.org/detay.asp?PI ... rID=304590

***

Salon Bahçelievler'deki sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu içersinde..Geçen sezon İstanbul Yıldız'ın Galatasaray'ı ağırladığı salon.Ulaşım konusunda fazla bir sıkıntı yok. e-5 üzerinde Bakırköy yönünden gelirken, solunuzda Ahmet Cömert'i görmeye başladığınız yokuşta, sağ tarafınızda kalan ormanlık alanın içi. Kurumun hemen önünde iett durağı mevcut. Ayrıca metro ile ulaşımda da bahçelievler durağında ( kadir has önü ) inip yürüme mesafesiyle salona ulaşılabilir..
Takımın hem avrupada grup maçlarında gösterdiği güzel performansı takdir \ devamı için motivasyon sağlamak, hemde geçen sezonun bile altına düşen tribün gücümüzü göstermek için cumartesi herkes erken kalkıyor ve salona koşuyor..

Saldır Galatasaray , Taraftarın Hep Peşinde
 
Re: Galatasaray & Dostlukspor | 22 Mart C.tesi

abiler ortak toplanma yeri var mı yoksa herkes kafasına göre mi tbl de olmadığına göre toplanıp gidilse daha iiyi olmaz mı bide giriş de bilet parası var mı yoksa ücretsiz mi ona göre para alallım.Aslan Yürekliler En Tepeye..
 
Re: Galatasaray & Dostlukspor | 22 Mart C.tesi

semih altunay' Alıntı:
abiler ortak toplanma yeri var mı yoksa herkes kafasına göre mi tbl de olmadığına göre toplanıp gidilse daha iiyi olmaz mı bide giriş de bilet parası var mı yoksa ücretsiz mi ona göre para alallım.Aslan Yürekliler En Tepeye..

Tekerlekli Sandalye maçları her yerde ücretsizdir.
 
Bir maçla ilgili en fazla ne merak edilir; maçın sonucu ve takımı desteklemeye gelen taraftar sayısı. Engelsiz Aslanlar´ın maçında kaç kişi vardı; her zamanki gibi 10-15 (!), peki maç n´oldu her zamanki gibi farklı kazandık. Takımımıza ve onları salonda yanlız bırakmayan taraftarımıza teşekkürler.

"Yürüyedurun Engelsiz Aslanlar..."
 
Belki benim bu sorunun cevabını hiç alamayacağım; Neden takım inanılmaz başarılı olduğu halde,avrupa kupasında böylesine mücadele ettiği halde takımı desteklemeye gelen kişi sayısı çok az... Belki salona gelecek 400-500 taraftar oyuncuların motivesini,heyecanını,oyununa çok şey katacak ki öyle zaten! Üzülüyorum hemde çok benim bildiğim tek birşey var; erkek basketbolu olsun,bayan basketbolu olsun vs..vs.. kimsenin böyle sahaya el ele çıkıpta seyirciyi selamladığını,maç bittikten sonra dostça,kardeşçe konuştuklarını,sevginin ve dostluğun sahaya yansıdığı tek yer; Türkiye'de engelli basketbolcularımız oynadığı basketbol salonlar ve sadece burada göreceğiz... Neyse ne kadar konuşursan konuş sitem edersen et ne kadar istesekte boş.Kimseyi zorla bu takımın maçlarına götürtemeyiz.Maça gitmeyi içinden isteyecek...

Takımımız yine her zaman yaptığını yaptı...Söylenecek söz yok takımımıza onlar herşeyi hak ediyorlar.Salonda takımımızı yalnız bırakmayan 12 arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
 
Geçen senelerde bile takım daha fazla ilgi görüyordu bu sene hedefler çok daha büyük daha az ilgi var gerçekten ilginç.

Şu bir gerçek ki ne kadar yırtınırsak yırtınalım Türkiyede spor kavramınını % 90 ınını futbol oluşturuyor. Kendi çapımızda birşeyler için uğraşıyoruz ama benim artık fazla bir ümidim yok bu konuda. Zaten takip eden insanlarda hep aynı yüzler.

Ayrıca maça gelen Işıl Alben'e de teşekkür ederiz.

Maç için yazacak fazla birşey yok. Bu takımın Türkiyede rakibi yok.
 
bir iki periyot dahi olsa maça bi şekilde gelmeyi düsünüyordum ordan da bakırköye gecip diğer işlerimi halledicektim ama engelsiz aslanları da biraz olsun izlemeyi düsünüyordum ama maçın oynanaıcagı spor salonunu karıstırdıgımı olimpiyatevinin önünde farkettim malesef :/

tekrar bahcelievlere dönüp ordan bakırköye gecmek zaman kaybettiricekti gelemedim..
bidaha ki maçta telafi edicem inşallah

bu arada ışıla da teşekkür edelim geldiği için
biz de özür dileyelim engelsiz aslanlardan..
 
Tunca TURAL' Alıntı:
2. yarıdaki ilk maç yani Karabükteki maçın tam tarihi ve saati bellimi ??

2.yarı Karabük deplasmanı ile başlayacak. 5-6 nisan olarak görünmekte fakat maçın ertelenme durumu var.Tarih yaklaşınca netleşecektir.
 

Üst