Galatasaray futbol takımında sizi stada çeken oyuncu var mı (yada herhangi başkabirşey)?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaşlar. Birgün böyle bir başlık açacağım aklıma gelmezdi. Ama maalesef bu durumlara geldik. İlk 3 maçın 2 sini statta, 1 ini evde kanal değiştirmemek için kendimi zor tutarak izledim. Gerçekten beni 3 haftada futboldan soğuttu bu takım. Pazartesi günü maç için hiçbirşey çekmiyor beni stata sarı kırmızı renkler dışında. Galatasaray maçı olmasa kaçınız açayımda şu maçı izleyeyim der? Ben Karabük maçında sıkıntıdan baygınlık geçirdim. Artık heyecanlanamıyorum bile, onu da kaybettim sonunda. Lig zaten pisliğe bulanmış, takımda da heyacan uyandıran ne bir oyun, ne de bir oyuncu var, stadın hala adam akıllı bir yolu yok, otopark 30 TL, metroda havalandırma çalışmıyor, abartısız nefes darlığı olan biri ölebilir...

Sadece arkadaşlarla maç öncesi Nevizadeye gidip demlenme ve statta sarı kırmızı aşkı haykırma... ee peki bunu yapmak için stata gitmek şart mı?

Genel kanıda bu şekilde olacak ki pazar günü evimizde sezonun ilk resmi maçına 35.000 kişi geliyor. Zaten stadda 27.000 kombine satıldı. Çok üzülerek söylüyorum ki FB hafta içi maçına sadece bayan ve çocuklarla kimine göre 41000, kimine göre 46000 kişi toplayabiliyor. Bunun tabiki çok daha farklı yönlerden irdelenmesi lazım ama bu da bir başlangıç olur en azından.

Evet, bu seneki Galatasaray kadrosunda gideyim de şunu izleyeyim diyebileceğiniz, sizi stata çeken ne var? Lütfen stad dışında da zaten yapabileceğiniz şeyleri yazmayın.
Belki faydalı bir analiz çıkarda ben ve benim gibi hisseden insanlar bir sebep bulur tekrardan...

Bunu Sormak için ayrıca bi konu açmak şimdilik yersiz bu sıkıntıları maç başlıklarında gündemdem bölümünde stad başlığında çokça konuşuyoruz. Şimdilik ayrı bi konu ile bunu değerlendirmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...