Galatasaray - Ordu Engelliler

Galatasaray - Ordu Engelliler

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Deplasmanlı Süper Lig'inde bu hafta sonu Ordu Engelliler takımı ile karşılaşıyor.

Galatasaray ve Ordu Engelliler arasındaki karşılaşma 22 Mart 2009 Pazar günü, saat 15:00'da Bağcılar Spor Salonu'nda oynanacak.

Süper Lig'e verilen bir haftalık aradan önce yapılan son karşılaşmalarda, Galatasaray deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediye takımını 82-54 mağlup etmişti. Galatasaray puan tablosunda ise namağlup liderliğini sürdürüyor.

Maç: Galatasaray - Ordu Engeliler
Tarih: 22 Mart 2009 Pazar / 15:00
Salon: Bağcılar Spor Salonu


Deplasmanlı Süper Lig'de haftanın karşılaşmaları ise şu şekilde;

İzmir B.B. - K.K.T.C. Lefkoşa Beld.
Beşiktaş - Kardemir Karabük
İstanbul Engelli Yıldılzar - Adana Engelliler
Saran Anadolu - İskenderun
 
Bu maça pek ilgi olacağını sanmam.O saatte GS-Casa ve ardından GS-BJK maçları var.Ama giden elbette olacaktır.Zaten maçı her türlü alırız neticede dünyanın en iyi takımıyız :)
 
Galatasaray 93 - Ordu Engelliler 37


Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Deplasmanlı Süper Ligi mücadelesinde Ordu Engelliler'i 93-37 mağlup etti ve namağlup liderliğini sürdürdü.

Galatasaray'ı galibiyete taşıyan skorer oyuncuları ise 38 sayıyla Matt Scott, 19 sayıyla Peter Tucek, 15 sayıyla Şuayp Kablan ve 12 sayıyla Ferit Gümüş oldular.

1. Periyot: 32-10
2. Periyot: 20-8
3. Periyot: 13-11
4. Periyot: 28-8


Tebrikler.
 
Acaba Engelsiz Aslanlar hep kazanmakdan sıkılmıyorlar mı cok merak ediyorum :p
 

Üst