Gs Basket - Gs Sözlük (Rövanş Maçı)

Geçtiğimiz Aralık ayında Gs Sözlük ile yaptığımız basketbol maçını talihsiz bir biçimde kaybetmiştik. Önümüzdeki günlerde bir rövanş yapmayı planlıyoruz. 16 ya da 17 Temmuz gibi olabilir. Katılım durumuna göre sahayı ayarlayacağım.

Basketbolda nasıl yenildiğimizi o akşam orada olanlar zaten biliyor. Rakibin 7-8 kişilik takımına karşı 15 kişi ile çıkınca ister istemez oyunun kontrolünü sağlayamadık. Herkesin gönlü olsun, herkes oynasın derdine düşünce rakip geriden gelip kazandı ki bir ara farkı 20'lere kadar çıkarmıştık. "Aramızda hazırlık yapalım" diyenler olmuş, aşağı yukarı herkes herkesin neler yapabileceğini biliyor, o yüzden pek problem olmaz kadro konusunda. Ancak o teklifde ısrarcı olursanız, onu da değerlendiririz. Tam tarih belli olsun, başlıkta düzenleme yapılır.

GsBasket'in bu sefer adındaki 'Basket' adının hakkını vererek sözlüğü eze eze yeneceği maç.(forumda tanım yapmak bir başka)
izlemeye mutlaka geliriz. Desteğimizi veririz :) Zaten her isteyenin oynaması imkansız gibi bir şey. İlk maçın kaybedilişine bakarsak bu sefer ciddiye alınır heralde. Sağlam,kondisyonlu bir takımla yenelim bu sefer.

Bizim için oyna ooooo :)

Organizasyonu başlattım ancak araya bir tırnak ameliyatı girince, etkinlik sekteye uğradı. Şimdi önümüzdeki 2 seçenek var.

1- Kendi aramızda 5'erden bir organizasyon düzenleyip, birbirimizi tanımak amacıyla yapılacak bir maç,
2- Kendine güvenen kişilerle oynanacak olan gssözlük maçı

20 Ağustos ya da 27 Ağustos tarihlerinden biri belirlenebilir. Katılmak isteyenler adını yazsın, bizde ona göre aramızda ya da gssözlük ile irtibata geçelim.

Organizasyonu başlattım ancak araya bir tırnak ameliyatı girince, etkinlik sekteye uğradı. Şimdi önümüzdeki 2 seçenek var.

1- Kendi aramızda 5'erden bir organizasyon düzenleyip, birbirimizi tanımak amacıyla yapılacak bir maç,
2- Kendine güvenen kişilerle oynanacak olan gssözlük maçı

20 Ağustos ya da 27 Ağustos tarihlerinden biri belirlenebilir. Katılmak isteyenler adını yazsın, bizde ona göre aramızda ya da gssözlük ile irtibata geçelim.

Uygun bir tarih ve mekan kararlastirilirsa ben de katilmak isterim. En azindan aramizda keyifli bir organizasyon olur.