GSBasket Ankara Bayram Buluşması

Mavi reklamındaki gibi, bu Ankara çok oluyor artık. : )

Serdar Abi´nin önerisiyle birgün toplanıp bayramlaşalım dedik. Küçükler bayramda topladıkları harçlıkları büyüklerine verebilsin diye de 3. günü seçersek hasılat daha iyi olur düşüncesiyle hareket ettik.

Buluşmayı akşam gerçekleştirip , Sırbistan maçına denk getirmek mümkün. Bakalım kimler gelecek...

Ankara dışından olan üyelerin son günlerde, '' hay sizin Ankara'nızın '' diye başlayan cümleler kurduğu kesin. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Ankara dışından olan üyelerin son günlerde, '' hay sizin Ankara'nızın '' diye başlayan cümleler kurduğu kesin. :)

Hislerime tercüman olmuşsun Tugay :)

Ankara'ya haksızlık etmeyin. Benim de iki iftarım var, biri Kerem Abi'nin olmadığı bir iftar hemi de :)

Ankara candır, aslandır; bir tanedir.. Allah şu mübarek günlerde bizdeki kardeşliği diğer şehirlere de nasip etsin ;) :p

Gözlerimi yaşarttın Alperen. : )

Zaten gelecek kişileri tahmin edebiliyorduk az çok. Sincan/Eryaman tarafından gelecek olan Barış ve Kerem´in dönüşü sorunlu olmaması için Şamil´in gelmesi şart ama ondan ses çıkmıyor. : )

Onur, senin neyini kabul edeceğiz ya, Kırklareli´nde kutla bayramını. Askersen askerliğini bil. : )

Şamil, Ankara senden vazgeçer mi hiç? : )

Maç saatinde değil de biraz erken buluşalım sohbet ederiz diyecektim ama biraz önce öğrendim ki yeğen geliyormuş 2-3 günlüğüne Ankara´ya. Onun için erken gelemem gibi görünüyor.

Sır Kafe´de mi buluşup bir yere geçeriz, yoksa direk Slovenya maçını izlediğimiz mekana mı gidelim karar sizin.

Geçen gün gece yarımdı eve girdiğimde, ona göre yapalım bir şeyler. :) Bu artık Şamil mi olur başka biri mi bilmiyorum ama gece 1'de falan ulaşım yok Eryaman'a.. :p

Saat belirleyinde ona göre çıkalım, sohbet falanda ederiz.. Ayrıca yeğen sıkılmazsa al gel abi.. =)

Ben bugün malesef gelemeyeceğim. İleriki günlerde görüşmek üzere :)

1 Ekim'de devlet tiyatrolarının yeni sezonu başlıyor. Güzel bir oyun seçip ona gidebiliriz. Kültürel faaliyetlerde de bulunmak lazım :)

Organizasyonu ben ayarlarım :)