GsBasket Ankara, Haydi Buluşmaya!

Baktık, İstanbul tayfası atraksiyonlara başladı e bizimde onlardan geri kalır yanımız olmadığını göstermek için yine bir buluşma gerçekleştirelim dedik. :)

Şaka bir yana Barış Yavruoğlu'nun Ankara'ya gelişini kutlayacağız. 17 Aralık'ta havaalanında şarkılarla, meşelalerle, davullarla, omuzlarda ve tabii ki karşılama törenlerinin olmazsa olmazı olan kılıç kalkan ekibi ile adaşı karşılıyoruz. =) Daha sonra ise güzel bir mekanda iki lafın belini kıracağız.

Karşılama töreni ve mekanda buluşma bütün GsBasket üyelerine açıktır, gelmek isteyen çıksın gelsin.

Not: Buluşma Onur Yavuz önderliğinde gerçekleştirilecek olup, karşılama ve mekandaki bütün maddi yükü kendisi karşılayacaktır.. Büyüksün Onur Reis.. :p

Not 2:Saat ilerleyen günlerde açıklanacak!

İstanbul tayfasına laf ediyordunuz. Ama gördünüz bizim buluşmaları. Dört koldan buluşuyoruz İstanbulda. futbol hali saha, Beyoğlu, Basket sahada, Salon ve stadda buluşam derken :)

Ankara´nın pek keyfi yok bu aralar...

Neşe kaynağımız mı demeli, yoksa organizasyonların en coşkulu elemanı mı demeli bilmiyorum ama neticede Alperen zorlu bir dönemden geçiyor. Hal böyle olunca da çok da istekli olamıyor insan. Yoksa organizasyon konusunda; Ankara > İstanbul. : )

Barış´ın geldiği gün ise elbette buluşuruz. Müsait olursa Serdar Abi yanımızda olur, belki Şamil´in Ankara´da olduğu tarihe denk gelir... Kötü tarafı ise Kerem İstanbul´da olacak sanırım o sıralarda.

Benim için uygun olabilecek bir gün ve saat belirlenirse gelmek isterim. Alperen'e de moral olur. Bu tip durumlarda destek önemli.

Eskisi gibi çıkmıyorum Arda. Zaten maçları beraber izleyen grup küçüldü ve bir eve sığar hale geldi. : )

Keyfe gelince arada bir Emek 8´deki Ocakbaşı´na giderim o kadar.

Madem İstanbul´da maça gidemiyoruz, Ankara´da beraber seyredelim dedik. Hazır Barış da aramızda olacakken.

Cumartesi 13´de buluşalım diyoruz. Mekana biraz erken gelebilirim, malum maç öncesini de kaçırmamak gerek. Buluşma yeri resmi mekanımız olabilir ama orada Digiturk var mı bilmiyorum. Yoksa da farklı bir yere geçeriz.

Resmi mekanda Digitürk olmadığından yine oradaki başka cafeden izleyeceğiz maçı. Barış Yavruoğlu, Alperen Kaplan, Onur Yavuz ve ben kesinleşmiş isimler..

Diğer kişilerden de bir süpriz yapmalarını istiyoruz. :)

Çok güzel bir gün oldu, sanırım gelenler büyük keyif aldı. Öncelikle adaşım Barış Yavruoğlu ve arkadaşına çok teşekkür ediyorum, kalkıp Trabzon'dan geldiler. Ayaklarına sağlık her ikisininde..

Maçı dışarıda izleme fikri varken bir anda kendimizi Kurtuluş Abi'nin evinde bulduk. :) Kurtuluş Abi'ye de misafir perverliği için çok teşekkür ederim. Gerçekten harika bir gün geçirdik. Sohbetler, çaylar, kuru pastalar, aşureler derken epey iyi ağırladı bizi. Takımlarımızın aldıkları galibiyetlerde bize farklı bir tat verdi.

Gelmeyen ya da gelemeyen mükemmel bir sohbetten mahrum kaldı, bunu iddaa edebilirim. Hasıl, buluşmaya gelen arkadaşlara, abilerimize sonsuz teşekkürler.

Not: Alperen; seni epey andık, kulakların çınladı ise bizim yüzümüzdendir.. :)

Kafede maç seyredelim diyordum ama içimde bir tededdüt de vardı doğrusu, basket maçlarında digiturk açmaya çok sıcak bakmayabilirdi işletme sahipleri. Bu durumda da Seyir´in loca şeklindeki odalarını tercih etmek gerekirdi ki o da en azından maçın ilk peritoyutu kaçırmamıza neden olurdu.

Kurtuluş´un bizim evde izleyelim teklifi bu riski ortadan kaldırdığı için iyi oldu. Ev sahibine misafirperverliğinden ötürü çok teşekkür ederim. Aşuremi yakın zaman dilimi içerisinde gelip yerim artık. : )

- Annem de TRT´de çalışıyor.
- Annenin adı ney?
- Esra Yavruoğlu
- Sen Esra´nın oğlu musun?
- Yok ya, şey kem küm...

Başta Trabzon´dan gelen Barış olmak üzere herkesin ayağına sağlık.

Eminim ki çok güzel bir toplantı oldu, benim işin gerçeği herhangi bir işim de yoktu; ya da atlatamayacağım bir işim yoktu zira programımı toplantıya göre ayarlamıştım ama sonradan gelemedim, kusura bakmayın. İnşallah başka zamana görüşürüz tekrar.

Onur Yavuz' Alıntı:
- Annem de TRT´de çalışıyor.
- Annenin adı ney?
- Esra Yavruoğlu
- Sen Esra´nın oğlu musun?
- Yok ya, şey kem küm...
Hahahah

Çay muhabbetini de ekleyelim abi, o da güzeldi. =) Bir de aşure çok güzeldi, ayıptır söylemesi annem aşureyi çok güzel yapar bende öyle herkesinkini beğenmem ama dünkü aşure hiçte fena değildi. Komşunun eline sağlık Kurtuluş Abi. :)

Tabii ki Sühan, haklısın. : )

Barış Yavruoğlu, Onur Yavuz, Kurtuluş Yazıcı, Barış Şişman, Serdar Mengi.