GSbasket.Org - Efesliler.Org Basketbol Maçı Organizasyonu (17 Temmuz Pazar saat 10.00)

Arda Ezer

ARdaQue
Merhaba;

Biraz ani geliştiğinin farkındayım ama basketbol ve Efes Pilsen' e gönül vermiş arkadaşların oluşturduğu www.efesliler.org sitesi ile beraber bir organizasyon yapma kararı aldık.

Amaç kesinlikle yenmek, kazanmak v.b. değil; zaten bu kadar kısa zamanda ve yaz aylarında harıl harıl en iyi basketbol oynayanları seçip getirmek de mümkün değil. Bu doğrultuda bahse konu olan tarihte müsait olan ve basketbol dolu bir gün geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz.

Sahayı Efesliler.Org seçip ayarladı, bana da çok uygun lokasyon sayılmaz ama bu seferlik ilk etapta tanışma-kaynaşma gayesiyle düşünüp iştirak etmek önemli.

YER: Kağıthane Sadabad Tesisleri (Kağıthanespor' un kullandığı Futbol Sahasının yanı)
Aldığım bilgilere göre Kağıthane merkezine 5 dakikalık yürüme mesafesinde ve Taksim' den 48N otobüsüyle ulaşılabiliyormuş)

TARİH ve SAAT: 17 Temmuz Pazar saat: 10.00

Konuyla ilgili bu başlık altına Efesliler.Org' dan yetkili arkadaşlar daha detaylı bilgileri yazacaklardır diye düşünüyorum.

281540_10150258117274425_688984424_7463839_5949286_n.jpg

Haritayı Efesliler.Org' daki arkadaşlardan edindim. Kırmızı ile işaretlenen yer saha olmaktadır.

Efesliler son transfer Vujacic'i yetiştirmeye çalışıyolarmış ama bize sökmez savunmamızla kazanırız, gerçi savunmadan başka bişey yapamıyorum benzaten ama :) . Neyse Güzel bi pazar günü olur inşallah herkesi bekliyoruz.

Bu arada belirtmekde fayda var; sahanın tam yerini ben de bilmiyorum, gittiğimizde sora sora da olsa bulmayı planlıyoruz.
Bildiğiniz gibi ben anadolu tarafında oturuyorum, bu taraftan iştirak etmek isteyecek ve ulaşım problemi çeken arkadaşlarla imkanlar dahilinde hareket edebiliriz.

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.

Sanırım son görüşmemizde Tanjevic'i Milli Takım'ın başından indirmek için organize olmaya çalışıyorduk :)

Neyse ki şimdiki konumuz bünyelere daha faydalı bir konu. Geçen sene de deneyip başaramadığımız bir organizasyonu tekrardan canlandırmak istedik.

Efes Pilsen ve Galatasaray taraftarlarının dostane ilişkilerini bu kez de sahanın içine taşımak istedik. Hem spor yapıp hem de iyi vakit geçirmek istedik. Sanırım bunlara kimse itiraz etmeyecektir.

Pazar sabahı 10:00'da hazır olacak şekilde 12'şer kişiden takımlar çıkarıp basketbol maçı yapmayı planladık. Rotasyonun kalabalık olması hem katılımcı sayısını yüksek tutacak hem de eğlenirken yorulmamızı engelleyecektir.

Bu arada Efesliler beyaz forma ile sahada olacaklar. Sizlerden ricam katılacak olan arkadaşlar beyaz harici bir forma veya t-shirt ile gelirlerse takımlar arasında saha içinde bir karışma durumunu engellemiş oluruz.

Saha ve ulaşım ile ilgili her türlü soruya en hızlı şekilde cevap vermeye gayret göstereceğim. İhtiyaç duyan olursa gsm numaramı da verebilirim.

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.

Sanırım son görüşmemizde Tanjevic'i Milli Takım'ın başından indirmek için organize olmaya çalışıyorduk :)

Neyse ki şimdiki konumuz bünyelere daha faydalı bir konu. Geçen sene de deneyip başaramadığımız bir organizasyonu tekrardan canlandırmak istedik.

Efes Pilsen ve Galatasaray taraftarlarının dostane ilişkilerini bu kez de sahanın içine taşımak istedik. Hem spor yapıp hem de iyi vakit geçirmek istedik. Sanırım bunlara kimse itiraz etmeyecektir.

Pazar sabahı 10:00'da hazır olacak şekilde 12'şer kişiden takımlar çıkarıp basketbol maçı yapmayı planladık. Rotasyonun kalabalık olması hem katılımcı sayısını yüksek tutacak hem de eğlenirken yorulmamızı engelleyecektir.

Bu arada Efesliler beyaz forma ile sahada olacaklar. Sizlerden ricam katılacak olan arkadaşlar beyaz harici bir forma veya t-shirt ile gelirlerse takımlar arasında saha içinde bir karışma durumunu engellemiş oluruz.

Saha ve ulaşım ile ilgili her türlü soruya en hızlı şekilde cevap vermeye gayret göstereceğim. İhtiyaç duyan olursa gsm numaramı da verebilirim.

Dosthane düşüncelerine teşekkürler; hepimiz basketbol sevdalısı insanlarız ve bu kaynaşma ortamı çok keyifli olacaktır.
Bu arada forma-tshirt konusunda bizim bir problemimiz olacagını sanmıyorum. Kırmızı olacagız kıpkırmızı :)

Kadıköy'de timasaha yatan Fenerliler'e döndük resmen. Kaybetmişiz maçı. :)

Oncelikle kazanacak ya da kaybedecek bir aday kadromuz yoktu. Organizasyonun cok gec kararlastirilmasi, havanin sicakligi vb. derken siteden sadece 4 kisiydik; efesliler.org dan ise sanirim 15 kisi civarinda adam vardi. Sonucta biraz karmavari maclar yaptik. Ben ve Samil hep ayni takimdaydik ve tek pota oynadigimiz ilk maci kazandik, ikinci mac ise karma olarak degismeli oyuncularla cift pota yaptik ve sonuc olarak bizim takim kaybetti.

Organizasyonun ikinci ayagini anadolu yakasinda muhtemelen Goztepe Parki' nda yapacagiz.

Maclar sonunda fotograflkar cekildi, sanirim o fotolar da efesliler.org daki arkadaslar tarafindan foruma koyulur.
Sicak havaya ragmen keyifli bir gundu, emegi gecenlere ve katilimcilara tesekkurler.