GSBasket Tiyatro Günleri (Ankara)

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir gerçekleştirmeyi düşündüğüm fikirlerden biri olan kültürel faaliyetlere katılma yolunda ilk adımı atmış bulunuyoruz. Bu aydan itibaren her ay 1 oyuna giderek cafelerde saatlerce boş boş oturmak yerine keyifli şeyler yapmayı amaçlıyoruz.

İlk oyunumuza Ekim ayının ortasında gideceğiz. Öncelikle oyun programını vermek istiyorum;

http://www.devtiyatro.gov.tr/web/bolgeler/ankara.html

Biz 12 Ekim'den sonraki oyunlara gitmeyi planlıyoruz. Onur abi ile tercihimiz Şinasi Sahnesi'ndeki Tek Kişilik Şehir. Diğer önerimiz ise Küçük Tiyatro'daki Bir Berlin Gecesi. Bu konuda fikir beyan etmek isterse edebilir tarih de belirterek.

Şu anda biletler 10 Ekim'e kadar var ve 1-2 gün içinde de sonraki tarihler satışa çıkar. Bu yüzden hemen karar vermenizi rica ediyorum. Aslında biletler bitse de oyun günü bile gelmeyenler olur, boş yer olur ama hem önlerden izlemek hem de yanyana oturmak için 2-3 gün içinde karar verirseniz sevinirim.

Gelenler isimlerini yazdırsın.

1 Kerem Seçer
2 Onur Yavuz

GSBasket Ankara çalışıyor. :)

Abi bence ilk buluşma olduğu için kararı sen ver oyun seçimi noktasında. Ama illaki bize soruyorsan ben Genç Osman'ın methini duydum. Kerbela ve Tek Kişilik Yaşam da güzel görünüyor.

Bu arada, doğal olarak beni de ekliyorsun listeye.. :)

Alperen ayın 12'sinden sonra Genç Osman Çayyolu'nda. Orası uzak kalıyor size :) Kalmasa ben o sahnedeki müzikale gidelim diyecektim ama ben gelirim diyenlerle ayrı olarak gidebiliriz ;)

Kerbela da güzel ama ilk oyunda 3 saatlik oyun ağır kaçar :)

Şamil sen sus, kombineni aldın ne güzel biz sana bir şey diyor muyuz :)

alperen organizasyona el atarsa bu iş yatar Kerem abiye güveniyorum 2-3 kişiyle olsa da bu sefer olacak :)

Hayat sadece tribünden ibaret değil kardeşlerim. : ) Biz gençlere tiyatro sevgisini "de" aşılamak istiyoruz. İtiraf edin sizler de bu sosyal faaliyetlerde bulunuyorsunuz. : )

Emre, bu tezahürat hep ilginç gelir bana. Söylenmek istenen belli ama "burası sinema, tiyatro değil' tezahüratındaki vurgu zihinlerde "burası sinema" izlenimi uyandırıyor. Yeri gelmişken dip not olarak belirteyim istedim.

"Tek Kişilik Şehir"e gidiyoruz.

Salı ve Çarşamba satışa çıkmış 160 tane satılmış bile. Yarın da diğer günler çıkar. Haftasonu gündüz seansı da var. Gelecekler yazsın bir şey yoksa Onur abi ile gitmek zorunda kalacağız :)

Kendi başlığınızda yapın kardeşim organizasyonunuzu, burayı meşgul etmeyin. : )

Kerem öyle bir söylemişin ki, hadi birkaç kişi gelsin de Onur Abi ile gitmek zorunda kalmayım der gibi. : ) Ben gitmeyim en iyisi tiyatroya, Emre ile maça gideyim. : )

Şaka bir yana kararı çabuk vermeli. Sonra, ben de gelecektim ama bilet bitmiş, ne yapabilirim sorusu olmasın. Karaborsası yok bu biletlerin. Çok düşük ihtimalle o gün ani bir işi çıkıp gelemeyenler oluyor bildiğim kadarıyla.

Kerem, biletler bitmeden oyunun adını koyalım da gidelim.

Şimdiye kadar gelmeye niyetli olanlar;

1- Kerem Seçer
2- Serdar Mengi (Kesin olmamakla beraber)
3- Alperen Kaplan
4- Onur Yavuz

Bu arada GSBasket Ankara 4 kişi gidiyorsa tiyatroya, İstanbul´un en az 15 kişiyle gitmesi lazım. : )

Abi sen bu başlığı niye hortlatıyorsun? Ben zaman kazanıyordum :)

Şaka bir yana bugün halledeyim bu işi ben. Barış'a da soralım.

Geçen gün Behzat Ç. çekimlerinde Erdal Beşikçioğlu'na soru sorma imkanım oldu. Kendisinin oynadığı "Bir Delinin Hatıra Defteri" adlı oyunu ne zaman oynacağını sormuştum o da 19'un da dedi. Daha önce gitmiş olanlardan büyük bir övgü var, isterseniz bu oyuna gidelim.

Erdal Beşikçioğlu'nu bir de tiyatro sahnesinden izleyelim..