GsBasket Veritabanı: Basketbol

Az önce buna benzer bir başlığı başka bir sitede gördüm ve çok hoşuma gitti. Hazır zirvede yaklaşmışken forum ahalisini bir tanıyalım bakalım kimlerde ne cevherler varmış :)

Kritlerlerimiz:

(Örnek)
Ad: Ali Yılmaz
Mevki: Forvet
Olumlu Özellikler:Şutör, mücadeleci, teknik
Olumsuz Özellikler: Agresif
Stil: Kevin Durant

Hadi bakalım :)

Ad: Burak Barut
Mevki: 1-2
Olumlu Özellikler:mücadeleci-hızlı-fast breakci-savunmacı
Olumsuz Özellikler:Üçlük yüzdesi düşük
Stil: Sinan Güler.

Burak Barut' Alıntı:
Ad: Burak Barut
Mevki: 1-2
Olumlu Özellikler:mücadeleci-hızlı-fast breakci-savunmacı
Olumsuz Özellikler:Üçlük yüzdesi düşük
Stil: Sinan Güler.

Ad: Emre Doğan :)

Mevki : 1-2

Olumlu : Keskin şutörlük - savunma - tecrübe :)

Olumsuz : Göbek :) :)

Stil : Emre Doğan :)

Ad:Doğan SAĞLAM
Mevkii:2-3(takımın boy ortalamasına göre 1 ve 4 te oynayabilirim rahatlıkla)
Olumlu özelliklerim: Sert savunmacı,saha görüşü,iyi şutör,az çok pota altı oyunu bilgisi ve tabiki engin tecrübem :p

Olumsuz özellikler: Maç içinde agresif tutum,savunmada ayakların zaman zaman yavaş kalması

Stil: Kendime has :p

Sarp Kocaoğlu

Mevkii:2 no

Olumlu özellikler: Arada eli tutarsa üç sayının gerisinden etkili olması. ( Bu tek olumlu özellik de yeni çizgide denenmiş değil hala. Oynama fırsatım olmadı.

Olumsuz Özellikler: Atletizm eksikliği, kötü fundamental, yavaşlık.... uzar gider.

Stil: Şemsettin Baş

Ad: Bayram Kurtulmuş
Mevki: 2-3-4 rahatlıkla oynarım 1 ve 5 numara olmaz benden asla
Olumlu Özellikler:Keskin şutör ve boş adamı iyi bulma ( asist ) Ribaunt almayıda severim
Olumsuz Özellikler:Oyundan çabuk düşme,sinirlenme,yavaşlık ve atletizm eksikliği
Stil: Yugoslav Stili :)

Ad: Okan Alaşalvaroğlu
Mevki: 2-3
Olumlu Özellikler:mücadeleci-hızlı-fast breakci-Göz yaşı damlası çok bırakırım :D
Olumsuz Özellikler:Kötü başladım mı bir türlü düzelemem,Sanırım bide çok top kullanıyorum :)

Ad:Furkan Şenbabaoğlu
Mevki:4-rakibe göre 5
Olumlu özellikler: Pasör uzun,İkili oyunlar,Bazen boy avantajı,Kondüsyon olmasa da mücadele,Biraz da orta mesafe şutu
Olumsuz özellikler:Kilo sorunu :) ,Kondüsyon,0'a yakın uzun mesafe şutu,Savunmada ağır ayaklar
Stil:Tim Duncan demek isterdim ama olsa olsa Sean May :) :)

Adı: Veysel Baran KAYA
Mevki:1-2
Olumlu özellikler: İyi şutör, müthiş pasör , yaratıcılık , en olmadık basketler atmak , basketbolu iyi bilmem..
olumsuz özellikler: Topu karşı tarafa getirme , ayaklar yavaş , potaya yaklaştıkç şut yüzdesinin düşmesi , 0 fizik..
Stil: Ray Allen(okuldaki lakabım zaten birde basketbolun Alexsi var :))

Adı:Vural Yıldırım
Mevki 2-3 gerekirse 1 de oynarım :)
Olumlu özellikler:İstikrarlı şutlar,tecrübe,hırs,mücadele.
Olumsuz özellikler:Yine hırs(bazen fazla hırsın kurbanı oluyorum),arada bencillik :) bir de bazen konsantrasyon bozukluğu.
Stil:Dirk Nowitzki

Ad:Onur Uncu
Pozisyon:Belirlenemedi
Olumlu özellikler:Oynadığı zamanlarda her daim boy avantajı oldu.Şutu fena değildi.
Olumsuz özellikler:5 senedir eline top almıyor.Her daim kaçak güreşti,mücadeleyi sevmedi.Boy avantajı da kalmadı.Bizim nesil canavar gibi arkadaş.
Stil:Çocukken Quadre Lollis'e öykünürdü.Umarız az da olsa benzemiştir.

Deniz Baskın
Pozisyon :2-3 (rakip 4 zıpır değilse 3,5 kotarır)
Olumlu Özellikler : Pas kabiliyeti , 3 periyod sokamadığı şutları 4. periyotta sokabilme , oyunu okuma , sırtı dönük oynayabilen uzunu padişah ilan edebilme , liderlik
Olumsuz Özellikler : Saha içi diyalogda bazen sert olabilme , yavaş ve hareketsiz kaldığım eşleşmeler genelde çok oluyor 2 numarada ama 3te problem yaşamıyorum. 4 numarada bazen kısa ve hantal kalıyorum atletizm olarak ribaund konusunda bir de kilo sorunu var
Stil : Kilolu bir Dejan Bodiroga... :)

Suat Aydın
Pozisyon=Görev Adamıyımdır :p ama 2 ve 3
Olumlu Özellikle:Yıldırıcı savunma ;) ,hızlı fast break,Yüzdeli atış
Olumsuz Yönler:Savunmayı fazla abartıyorum bu yüzden hücuma pek düşünmem :)
Still:Sinan Güler ;)

Anıl Mehmet Yıldırım,
Pozisyon: 1-2
Olumlu Özellikler: Kritik şutlar, iyi pas dağıtımı, içeriye iyi girmek.
Olumsuz Yönler: Konsantre dağılması, adamı sinirlendiren çirkef savunma :), oyunu takmama, koşmama :)
Stil: Murat Kaya :)

Maşallah forumda herkes 1-2-3'e kitlenmiş ağalar 4-5'i nerde bulcas :)

Eheh ben 4 oynarım Deniz.Tabi bu fizikle zor ama birinin pota altında durması gerekir. :)

En kötü Stromile Swift tadında oynarım. 8)

Sen 4sen ben potaaltını kapatırım len senden ne Stromile Swift'i olsa olsa Udrih senini fizik :p Sen 4sen ben potaaltını öyle bir kapatırım ki 3 saniye koridorunun tamamını kapladığımdan dolayı rakipler maçta 2 sayı iç istatistiği elde edemez 8) Ama normal şartlarda gel geç abi at sayını usülü çalışıyorum