Hangi köpek türünü besliyorsunuz veya beslemek istersiniz

• Konbuyu başlatan Emin Doğanca
  • Başlangıç tarihi

Cins?

• Pitbull

Oy: 0 0.0%
  • Doberman

• Golgen

• Dingo

• Kullanılan toplam oy
    6
E

Emin Doğanca

Misafir
foto144kg1zu.jpg

pitbul-kopek-resimi2.jpg

Sivas_Kangali_2_by_Pasha58.jpg

Ben Terrier'i diğerlerine tercih ederim.

Yaklaşık iki sene Golden besledim. İnanılmaz zeki ve sevimli canlılar. Trip bile atıyordu bana. Eğer bir köpek almak istiyorsanız iyi düşünün ve onların sizin gibi bir canlı olduğunu unutmayın. Bakamayacaklar anlık bir hevesle almasın bence. Ben ailemin yardımıyla bakıyordum, ama benim yaş ilerleyince köpeğin tüm sorumluluğu bana kaldı ve vermek zorunda kaldım. Çok üzülmüştüm..

Şuan bakabileceğime inansam gözük kapalı Dogo Argentino alırım. Arkadaşım da var ve bayılıyorum köpeğe, çok sadık bir hayvan. Yaklaşık 10 kişilik kavga potansiyeli olan bir grubu tek başına dağıttığına da şahit oldum.

Kısacası, köpek beslemek inanılmaz güzel bir olay..

Ben de setter vardı. Bir ara coly de besledim. Ama 1 mayısda 3 yaşına girecek bir Rotweiler'im var. Bu yüzden diğer şıkkını işaretledim..

Bende 5 sene öncesine kadar benle beraber büyüyen sivas kangalı köpeğim vardı, babam marketten süt alırdı yarısını ona verirdim herşeyimi onla paylaşırdım dünya tatlısıydı, o kadar sadıktı ki kapılarda karşılardı, boynuna atlar kendini sevdirirdi, söz dinler her şekilde sözümden çıkmazdı ama yaşlanmıştı öldü... :( Ondan sonra onun yerine kimseyi koyamadım.

Halamlarda köpek var vakit buldukça onunla ilgileniyorum, golden altın sarısı renginde bir köpek evcil, Berk'in dediği gibi inanılmaz tatlı trip falan atıyor harika birşey ya. Şımarıyor,oyun oynuyor,trip atıyor,ağlıyor,dili olsa konuşur muhabbet eder o derece tatlı bir köpek.

En nefret ettiğim köpek pitbull,doberman, bu köpekleri besleyecek insan deli olmalı...

Burak Ceyhan' Alıntı:
Bende 5 sene öncesine kadar benle beraber büyüyen sivas kangalı köpeğim vardı, babam marketten süt alırdı yarısını ona verirdim herşeyimi onla paylaşırdım dünya tatlısıydı, o kadar sadıktı ki kapılarda karşılardı, boynuna atlar kendini sevdirirdi, söz dinler her şekilde sözümden çıkmazdı ama yaşlanmıştı öldü... :( Ondan sonra onun yerine kimseyi koyamadım.

Halamlarda köpek var vakit buldukça onunla ilgileniyorum, golden altın sarısı renginde bir köpek evcil, Berk'in dediği gibi inanılmaz tatlı trip falan atıyor harika birşey ya. Şımarıyor,oyun oynuyor,trip atıyor,ağlıyor,dili olsa konuşur muhabbet eder o derece tatlı bir köpek.

En nefret ettiğim köpek pitbull,doberman, bu köpekleri besleyecek insan deli olmalı...

Onlar zaten köpek değil . Laboratuar da üretilmiş canlılar. :)
Burak kangallar ayrıca sahiplerine en sadık köpeklerden biridir.
Birde http://www.ntvmsnbc.com/news/284086.asp

Benimde Köpek fobim(en azından Terrier ve sokak köpekleri dışındakilere) var beyler bu sadece bir merak.