Hayırlı Bayramlar GSBasket.Org

Bayram olduğunu en çok anımsadığımız anlar aile içinde annemizin, babamızın, dedemizin, amcamızın bir nevi büyüklerimizin ellerinden öptüğümüz anlardır sanırım.

Biz de burada aile isek büyüklerimizin ellerinden öpemesek de en azından onlara ayrıyeten saygımızı göstererek görevimizi yerine getirelim diye düşünüyorum.

Tek tek saymak istemiyorum ama hayatımda çok önemli bir yeri olan, kısacası ikinci bir ailem olan forumumuzdaki benden büyük herkesin ellerinden öpüyor, hepsine saygılarımı, sevgilerimi gönderiyorum. Bayram sebebiyle kırdığım abilerim varsa özür dilemeyi borç biliyorum.

Aynı şekilde tüm kardeşlerimin de bayramını kutluyorum. Aramızda dargınlık olan varsa kendilerine zeytin dalı uzatıyorum :)

Kısacası Hayırlı Bayramlar diliyorum.

Bende Keremden topu alıp Herkesin Ramazan bayramını kutluyorum. Sevdiklerinizle nice bayramlar yaşamanızı diliyorum. Bayramları pek sevmem evde tıkılı kalır gelen gideni karşılarım buda beni oldukça bayar aslında. Genede Bayram geldi hoş geldi diyor ve pasımı atıyorum:)

mbtunc_bayram02.jpg

Herkese hayırlı bayramlar.

Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden, yaşıtlarımın yanaklarından öpüyorum. :)

Ramazan-ı Şerif'in bitişi ile gelen burukluk bayram ile yerini mutluluğa bırakır her sene...

Tüm İslam aleminin ve forumdaki abilerimin,kardeşlerimin bayramı mübarek olsun.

Nice Ramazanlara inşallah.